• Loading...

Aquarell junior festőkészlet, Lovak (SA691, SentoSphére, kreatív festőkészlet, 7-99 év)

SentoSphére által forgalmazott Aquarell Lovak, egy fantasztikus kreatív festőkészlet a cseperedő művészeknek. Az Aquarellum a velin papírra festés technikáján alapul. A velin nem szívja be a festéket, mint a többi porózus felületek. A kép azonnal megjelenik az... Tovább

5.490 Ft

db 
Kosárba


Állapot: 2-3 napon belül szállítható!

SentoSphére által forgalmazott Aquarell Lovak, egy fantasztikus kreatív festőkészlet a cseperedő művészeknek.

Az Aquarellum a velin papírra festés technikáján alapul. A velin nem szívja be a festéket, mint a többi porózus felületek. A kép azonnal megjelenik az ecsetmozgások után és bármikor újrafesthető a tökéletes színárnyalat eléréséig.

A kis művészeknek adjunk egy pohár vizet, itatóspapírt vagy más nedvszívó papírt (papírtörlő, szalvéta, zsebkendő) és egy tiszta papírlapot, amin keverhetik az árnyalatokat.

A pipetta segítségével cseppentsünk festéket a flakonokból a paletta mélyedéseibe. A mellékelt keverési javaslatok alapján megalkothatjuk a szükséges árnyalatokat. A flakonok bepiszkítása nélkül keverhetjük ki a színeket. Mindig mossuk át a pipettát, mielőtt a következő festéket használnánk.

A festést kezdjük a világos, oldottabb színekkel. Ha a képen a bőrt is kell festeni, akkor kezdjük azzal és ne törődjünk vele, ha a szomszédos területekre is átmegy a festék, mert később ezekre bármikor ráfesthetünk.

A selymes tónus eléréséhez hígítás nélkül használjuk a festékeket. Fontos, hogy az ecsetet mindig mossuk ki és töröljük le, mielőtt egy újabb festékbe mártanánk. Ha a színek összhangja nem felel meg, akkor vízzel és itatóssal átmegyünk rajta, majd újrakezdhetjük a festést, hogy tökéletes képet készíthessünk.

Úgy tartják, hogy 3 alapszín létezik, a kék, a piros és a sárga, amelyekből az összes többi szín létrehozható. Az összes létező színárnyalat kikeveréséhez élénk piros, sárga, türkizkék, valamint bíbor színekre van szükség. Ezeken kívül mi még zöldet is tettünk a palettánkra a keverés megkönnyítéséhez, ugyanis a szekunder színek közül a zöld a leglényegesebb, azt használjuk a legtöbbet. A gyönyörű Aquarellum kép létrehozásához, követnünk kell a doboz alján leírtakat és a mellékelt lapon található színkeverési arányokat. A legjobb árnyalatokat akkor kapjuk, ha egy főszínből indulunk el és fokozatosan haladunk egy másik főszínig. 

Az ecsetet ne hagyjuk a vízben ázni. Mindig legyen kéznél nedvszívó papír. A szőnyegen vagy plüss bevonatú bútoron ne játsszunk az Aquarellummal. Ha folt került valahova, azonnal öblítsük ki hideg vízzel. Szükség esetén színszappant használjunk.

Lenyelhető, beszippantható részeket tartalmaz, így Ne adjuk 3 évesnél fiatalabb gyermek kezébe!

A játék tökéletesen fejleszti a fantáziát, a kreativitást, a figyelmet, a finommozgást és pontos munkára ösztönöz.

A csomag tartalma: 4 alaptábla, 1 jó minőségű ecset, 1 paletta festékkeveréshez, 5 flakon nem mérgező aquarell festék, 1 pipetta a festék adagolásához.

Életkor szerint: 7 - 12 év | 12 éves kortól | 12 éves kortól
Fiú/Lány: csak lányoknak | fiúknak és lányoknak
Játékosok Száma Szerint: 1
MÁRKA SZERINT:
SentoSphére
Grafomotoros fejlesztés: Finommotorika fejlesztése
Kreatív játékok lányoknak: Akvarell festmények
Kreatív játékok fiúknak: Akvarell képek
Ár szerint: 3.000 - 4.999 Ft
AJÁNDÉK ÖTLETEK: Mikulás csomagba ajándék ötletek
Tantárgyak szerint: Rajztanító játékok
SNI besorolás szerint: Autizmussal élő gyermek
AJÁNLOTT JÁTÉKOK: Állatos játékok | Hercegnős játékok | Tündéres játékok | Lányos játékok | Csajos játékok
Címkék: Játékok lányoknak
Játékok életkor szerint: Játékok 7 éveseknek | Játékok 8 éveseknek | Játékok 9 éveseknek | Játékok 10 éveseknek | Játékok 11 éveseknek | Játék 12 éven felülieknek | Játékok gyerekeknek | Játékok kisiskolásoknak | Játékok felsősöknek

Írja meg véleményét erről a termékről: Aquarell junior festőkészlet, Lovak (SA691, SentoSphére, kreatív festőkészlet, 7-99 év)

Név *:
E-mail:
Értékelés:
Vélemény:
 

Hasonló termékek innen: 12 éves kortól:

A rettegés éjszakája Vérfarkas, parti társasjáték (8-99 év)

A rettegés éjszakája Vérfarkas, parti társasjáték
(8-99 év)

6.990 Ft
2-3 napon belül szállítható!
db