Fából készült munkagépek, 8 db-os készlet (MD, 2757)

Minőségi fából készült munkagépek, szerepjáték fiúknak a Melissa & Doug-tól. Mindig is izgatott az építkezés, a munkagépek? Akkor ezt a készletet Neked találták ki! Vontatás, markolás, szállítás? Ezekkel a gépekkel bármi lehetséges, indulhat a munka az építkez... Tovább

9.990 Ft

db 
Kosárba


Állapot: Raktáron

Minőségi fából készült munkagépek, szerepjáték fiúknak a Melissa & Doug-tól.

Mindig is izgatott az építkezés, a munkagépek? Akkor ezt a készletet Neked találták ki! Vontatás, markolás, szállítás? Ezekkel a gépekkel bármi lehetséges, indulhat a munka az építkezésen! Mindhárom jármű fakerekeken gurul, a gyerkőc könnyen meg tudja fogni őket, egyszerű az irányításuk. 

A szett tartalma: homlokrakodó, aminek a karjai és markolója bármit fel tud emelni és markolni, síkágyas utánfutó, mely leválasztható a tehergépkocsiról lehajtható rámpával, billenthető teherautó, útterelő kordon, építő elemek.

3 éves kortól ajánlott, mérete: 48 x 16 x 9,5 cm. Súlya: 1,65 kg.

A sze­rep­já­ték az óvo­dás­korú gye­re­kek leg­jel­lemzőbb játék­faj­tája, a sze­mé­lyi­ség­fejlő­désük egyik legfontosabb eszköze, ami­kor a felnőt­tek sze­re­peit, viszo­nyait ele­ve­ní­tik meg. Ilyen­kor bár­kiből lehet orvos, szakács, építőmunkás akár a nappali közepén is. 

A sze­rep­já­ték célja az életre való fel­ké­szü­lés, fon­tos a szo­ci­á­lis és érzelmi fejlő­dés kialakulásában. ­A sze­rep­já­té­kok töké­le­te­sek arra, hogy a gyerkőc olyan sze­re­pe­ket pró­bálhasson ki, amivel csak később fog talál­kozni. A szerepjáték többek között segít fel­ol­dani a feszült­sé­get, meg­ol­dani a konf­lik­tu­so­kat, fel­dol­gozni a fáj­dal­mat.

Játék Kategóriák: LEGÚJABB JÁTÉKOK
Életkor szerint: 2 - 5 év | 5 - 7 év
Fiú/Lány: csak fiúknak
Játékosok Száma Szerint: 1 | 2 vagy több
MÁRKA SZERINT: Melissa&Doug
Fajátékok: Fa játék autó | Fa szerepjáték
Szerepjáték (baba,autó,konyha,épület,..): Jármű
Ár szerint: 5000 - 9999 Ft
AJÁNDÉK ÖTLETEK: Legjobb karácsonyi játék, karácsonyi ajándék
Óvodai játékok, ill. iskola előkészítő: Óvodás játékok
AJÁNLOTT JÁTÉKOK: Autós játékok
Játékok életkor szerint: Játékok 3 éveseknek | Játékok 4 éveseknek | Játékok 5 éveseknek | Játék 6 éveseknek | Játékok gyerekeknek | Játékok óvodásoknak

Írja meg véleményét erről a termékről: Fából készült munkagépek, 8 db-os készlet (MD, 2757)

Név *:
E-mail:
Értékelés:
Vélemény: