• Loading...

Szűrők


Általános szerződési feltételek

Kedves Vásárlónk!

Örömmel üdvözlünk a Fejlesztojatekvilag.hu Webáruház vásárlói között. Kérjük, mielőtt megrendelésed jóváhagyod, figyelmesen olvasd el az alább részletezett Általános Szerződési Feltételeket (a továbbiakban: ÁSZF).

Megrendelés jóváhagyásával és elküldésével, valamint annak a FEJLESZTŐ JÁTÉK VILÁG Webáruház (továbbiakban FEJLESZTOJATEKVILAG.HU ) által történő visszaigazolásával, a 45/2014 (II.26.) Kormányrendelet alapján a FEJLESZTOJATEKVILAG.HU vásárlója leszel. A fejlszetojatgekvilag.hu üzemeltetője, mint Eladó, valamint Te, mint Vevő között az alábbiakban részletezett feltételek alapján, távollévők közötti szerződés jön létre.

Jelen dokumentumban foglaltak a www.FEJLESZTOJATEKVILAG.HU webáruház internetes felületén történő megjelenésével lépnek hatályba, 2020. január 1-től.
Szerződés kötés feltételei:
A megrendelése elküldésével egyidejűleg kijelenti, hogy ismeri, magára nézve kötelezőnek tekinti és elfogadja az Általános Szerződési Feltételeket továbbá tudomásul veszi, hogy rendelése fizetési
kötelezettséggel jár.

A szerződés tárgyának lényeges tulajdonságai:

A fejlesztojatekvilag.hu webáruházban található termékek képezik az eladó és a vásárlók közötti szerződés tárgyát. A webáruházban található termékek egyedi jellemzői a termék oldalon találhatók A

feltüntetett képek helyenként illusztrációk így a termék tényleges színe nem mindig egyezik meg a valósággal. A termék mellett található vételár forintban értendő és mindig a kiválasztott áru bruttó

ára. A termék ára a mindenkori hatályos jogszabálynak megfelelő általános forgalmi adót tartalmazzák.

 

A szerződés teljesítés:
A megrendelés beérkezését követően a termékoldalon jelölt határidőig szállítjuk a terméket, amennyiben a kiválasztott termék készleten van. A Vevő tudomásul veszi, hogy az Eladó a készletre vonatkozó információkat a beszállító partnerei által biztosított adatokra alapozva tünteti fel a Webáruházban, amelyekért nem vállal felelősséget. A Webáruházunk törekszik a szállítási határidők betartására, azonban nem felel azért, ha a termék melletti kiszállítási dátumot nem tudja tartani. A megrendeléseddel kapcsolatban emailt küldünk, amikor megrendelésed átadtuk a futárszolgálatnak.

Az eladó

Üzemeltető: Besttoys Consulting Kft.
Adószám: 22603436-2-13
Bejegyző bíróság: Veszprém Megyei Bíróság mint Cégbíróság
Bejegyzés éve: 2010.
Cégjegyzékszám:13 09 135928
Adatkezelési nyilvántartási száma: NAIH-121901/2017
Bankszámlaszám: (K&H Bank): 10403758-50526857-75681003
Székhely: 2045 Törökbálint Szent István u. 18.
E-mail cím: info@fejlesztojatekvilag.hu
Iroda és postacím: 2045 Törökbálint Szent István u. 18.


A FEJLESZTOJATEKVILAG.HU Webáruház Vevőszolgálatának elérhetőségei:

 

 1) ÁLTALÁNOS TUDNIVALÓK

 1. a) A fejlesztojatekvilag.hu Webáruházban megvásárolt minden egyes termék esetében a fejlesztojatekvilag.hu Webáruház üzemeltetője az Eladó.
 2. b) A fejlesztojatekvilag.hu Webáruházban szabadon lehet böngészni és a vásárlás sem regisztrációhoz kötött. A vásárlás, a regisztráció és a hozzá kapcsolódó adatszolgáltatás önkéntes. A megrendelés jóváhagyásával és elküldésével elfogadod jelen szerződési feltételeket, és magadra nézve azt kötelező érvényűnek ismered el. A regisztrációval meggyorsíthatod vásárlásaid, egyedi akciókban részesülhetsz. 
 3. c) A fejlesztojatekvilag.hu Webáruház az Interneten keresztül,  a fejlesztojatekvilag.hu internetes címen elérhető Webáruházban elektronikus úton értékesíti termékeit a kiskereskedelmi forgalomban.
 4. d) Amennyiben nem szeretnéd rendelésed az internetes felületen keresztül elküldeni, kérheted telefonos ügyfélszolgálatunk segítségét hétfőtől péntekig 09:00 órától 16:00 óráig az alábbi telefonszámon:

 

A megrendeléshez a személyes adatokon kívül az alább megjelölt további adatokra lesz szükségünk:

 • termék megnevezése, kívánt darabszám
 • szállítási cím, ha eltér - számlázási cím, e-mail cím, mobiltelefonszám (melyen értesíteni tudunk majd a megrendeléseddel kapcsolatban), szállítási mód megadása, fizetési mód megadása” (telefonos megrendelés esetén banki átutalással nem tudsz fizetni), cég esetén adószám megadása kötelező.
 • És bármilyen olyan információra, amit tudnunk kell. Pl: Munkahelyemen, az XY nevű cégnél keressenek” vagy „ a csomagot leghamarabb x napon kérem kiszállítani”
 1. e)  Vevőszolgálatunk rövid szöveges üzeneteket (SMS) nem fogad, és azokra nem reagál.
 2. g)  A szerződés magyar nyelven kerül megkötésre. Jelen szerződés nem kerül iktatásra, kizárólag elektronikus formátumban,nem írásban megkötött szerződésnek minősül
  (ráutaló magatartás alapján kerül megkötésre), későbbiekben nem kereshető vissza, magatartási kódexre nem utal.

Az ÁSZF letölthető pdf formátumban itt.

2) ADATVÉDELEM

 1. a)Az adataid megadásával, a chatbox kipipálásával hozzájárulsz, hogy azokat a jelen pontban szabályozott módon kezelhessük és azokat belföldön, az fejlesztojatekvilag.hu szerverein tároljuk. 

Tárhely szolgáltató:

A tárhely-szolgáltató neve: Nortyx Pro Kft.
A tárhely-szolgáltató címe:2030 Érd, Lőcsei u. 61.
A tárhely-szolgáltató e-mail címe: info@nortyx.hu

 1. b)Adatvédelmi nyilatkozat: A Fejlesztő Játék Világ Játékbolt (azaz Besttoys Consulting Kft.) jelen adatvédelmi nyilatkozattal kötelezi magát a látogatók személyes adatainak oly módon történő kezelésére, amely a vonatkozó hatályos jogszabályoknak teljes körűen megfelelve járul hozzá a látogatók biztonságos internetezési lehetőségeinek megteremtéséhez. A Fejlesztő Játék Világ webáruház (azaz Besttoys Consulting Kft.) a látogatók személyes adatait bizalmasan, a hatályos jogszabályi előírásokkal összhangban kezeli, gondoskodik azok biztonságáról, megteszi azokat a technikai és szervezési intézkedéseket, valamint kialakítja azokat az eljárási szabályokat, amelyek a vonatkozó jogszabályi rendelkezések érvényre juttatásához szükségesek.

Rendszerünk kialakításánál figyelembe vettük a vonatkozó hatályos jogszabályokat, és azok előírásait maradéktalanul betartjuk, különös tekintettel az alábbiakra:

 • A személyes adatok védelméről és a közérdekű adatok nyilvánosságáról szóló 1992. évi LXIII. törvény;
 • Az egyének védelméről a személyes adatok gépi feldolgozása során szóló 1998. évi VI. törvény;
 • Az elektronikus hírközlésről szóló 2003. évi C. törvény
 • Az Információs önrendelkezési jogról és az információszabadságról szóló 2011. CXII. törvény.
 • 1997. évi CLV. törvény a fogyasztóvédelemről;
 • 2001. évi CVIII. törvény az elektronikus kereskedelmi szolgáltatások, valamint az információs társadalommal összefüggő szolgáltatások egyes kérdéseiről;
 • 2013. évi V. törvény a Polgári Törvénykönyvről (PTK);
 • 151/2003. (IX. 22.) Korm. rendelet az egyes tartós fogyasztási cikkekre vonatkozó kötelező jótállásról;
 • 45/2014 (II.26) kormányrendelet a fogyasztó és a vállalkozás közötti szerződések részletes szabályairól;
 • 19/2014. (IV. 29.) NGM rendelet a fogyasztó és vállalkozás közötti szerződés keretében eladott dolgokra vonatkozó szavatossági és jótállási igények intézésének eljárási szabályairól

Az adatszolgáltatás önkéntes és a regisztráció bármikor visszavonható.

AZ ADATKEZELÉS JOGALAPJA
-Felhasználó önkéntes hozzájárulása, hogy a webáruház használata közben megadott személyes
adatai felhasználásra kerüljenek,
-illetve az Infotv. 5. § (1) bekezdése és a 2001. évi CVIII. törvény
13/A. § (3) bekezdése.
-szerződés teljesítésével kapcsolatos adatkezelés
AZ ADATKEZELÉS CÉLJA
Az Adatkezelés célja  a felhasználókkal történő kapcsolattartás megkönnyítése, adott
esetben bizonyos szolgáltatások személyre szabott nyújtása, a megrendelt termék kiszállítása, számlázás, kérés esetén hírlevélküldés, vélemények  bekérése

A FELHASZNÁLÓ ADATKEZELÉSSEL KAPCSOLATOS JOGAI

Felhasználóként tájékoztatást kérhetsz személyes adataid kezeléséről, valamint kérheted személyes
adataid helyesbítését, illetve törlését, valamint adataid exportálását az alábbi módon:

E-mailen: info@fejlesztojatekvilag.hu
Postai úton: Besttoys Consulting Kft, (2045 Törökbálint Szent István u. 18.)

Az Adatkezelő köteles a kérelem benyújtásától számított legrövidebb idő alatt, legfeljebb azonban 30 napon belül írásban megadni a tájékoztatást.Szolgáltató tiszteletben tartja és megóvja a személyes adatokat. A Szerződő adatainak felhasználása
az Adatvédelmi törvény hatályos szabályozásának értelmében történik. Szolgáltató a vásárló adatait csak a szerződés teljesítése és a szerződés feltételeinek későbbi bizonyítása érdekében tárolja a szerződés fennállásának ideje alatt. A Szolgáltató a Szerződő adatit a 2000. évi C. törvény 169. § alapján legalább 8 évig köteles megőrizni. A regisztráció során kötelezően megadott személyes adatok kezelése a regisztrációval kezdődik és annak törléséig tart. Nem kötelező adatok esetén adatkezelés az adat megadásának időpontjától a kérdéses adat törléséig tart.

Részletesebb adatvédelmi tájékoztatás itt olvasható!

3) REGISZTRÁCIÓ

 1. a)A fejlesztojatekvilag.hu Webáruházban  történő vásárlás megkezdéséhez és lebonyolításához nem szükséges regisztráció csak bizonyos személyes adatok megadása (név, cím, telefonszám, e-mail cím). Regisztrálni azonban érdemes, mert
 • meggyorsíthatod vele vásárlásaidat és
 • egyes akciók csak a regisztrált vásárlókra vonatkoznak, melyekről a feliratkozottainkat hírlevélben értesítjük
 • a regisztrált vásárlóink vásárlásai értékének megfelelően alkalmasint meglepetés ajándékokban részesülnek.
 • Amennyiben egy regisztrált vásárló már vásárolt nálunk, és ha a vásárlásai összértéke elérte az 40.000 Ft-ot , a törzsvásárlók népes csoportjába soroljuk át. Ekkortól kezdve a következő vásárlásai értékéből már elengedünk 5%-ot. Fontos, hogy minden vásárlásod előtt lépj be, mert csak így tudja rendszerünk összegyűjteni a vásárlásaid összegét és a későbbiekben is így tudjuk biztosítani neked a 5% kedvezményt! 
 1. b)A Webáruházba történő regisztráció ingyenes, és nem jár semmilyen vásárlási kötelezettséggel, a megadott adatokat a fejlesztojatekvilag.hu csak és kizárólag az online vásárlás lebonyolításához használja fel.
 2. c)A Vevőszolgálat a sikeres regisztrációt e-mailben visszaigazolja.
 3. d)A sikeres regisztráció után a megadott jelszavaddal, e-mail címeddel bármikor bejelentkezhetsz a Webáruházba és ott Vevőként online módon vásárolhatsz.
  e)A regisztráció, és ezzel az adataid törléséről Te magad rendelkezhetsz illetve bármely, jelen ÁSZF-ben feltüntetett Vevőszolgálati elérhetőségen kérhető. Ilyen esetben az Eladó lehetőségeihez mérten haladéktalanul, de legkésőbb a hatályos jogszabályoknak megfelelő határidőn belül intézkedik az adatok törléséről.

4) FELELŐSSÉG

 1. a)Kérjük légy tekintettel arra, hogy technikai okokból adódó rendszerhibák és kimaradások előfordulhatnak.
 2. g)Nem áll módunkban felelősséget vállalni arra az esetre, ha a személyes adataid harmadik személy számára átadtad illetve használatukat lehetővé tetted.

5) TERMÉKINFORMÁCIÓ

 1. a)A megvásárolható áruk jellemzőit a konkrét termék információs oldaláról tudhatod meg.
 2. b)A termékekről megjelenő képek általában a tényleges árut ábrázolják, amennyiben ettől jelentős eltérés van, az a kép mellett feltüntetésre kerül. Ha a gyártó újabb dobozzal jelenít meg egy régebbi játékot, annak a képcseréjét igyekszünk naprakészen kezelni, de design változás esetén nem tudunk érte felelősséget vállalni. Amennyiben a játék ugyanazt tartalmazza, mint a korábbi kiadás, csak a doboz változik, ebben az esetben reklamációt nem áll módunkban elfogadni. 
 3. c)A vételár mindig az adott termék mellett feltüntetett ár, amely tartalmazza a mindenkor hatályos áfa-t és a közterheket is. A feltüntetett árak forintban értendők, nem minősülnek közvetlen árajánlattételnek, azok alapján az Eladó ajánlati kötöttsége nem áll fenn. Ezen árak nem tartalmazzák a szállítási költségeket és az utánvét költségét. Ezek a költségek a megrendelés véglegesítése előtt a folyamatban a vevő számára láthatóak lesznek, a baloldali oldalsávban illetve a pénztár oldalon is illetve megtalálhatóak az ÁSZF-ban is.
 4. d) A Webáruház időszakonként kedvezményes vásárlási lehetőséget biztosít kupon formájában. A kupon kódját az érvényességi idején belül és felhasználási feltételeinek megfelelően a Pénztárnál kell beírni a megfelelő mezőbe. Egy megrendeléshez csak egy kupon váltható be, a kuponok nem vonhatók össze. Elképzelhető, hogy egyes kedvezményes kuponokat csak regisztrált tagjaink vagy csak hírlevél feliratkozóink kapnak.
 5. e) Az ajándékutalvány – 3 típusban választható (általános, születésnap, Karácsony) 2 fajta kézbesítési móddal (elektronikus és postán kézbesített)

Az elektronikus ajándékutalványt a rendelés összegének hozzánk történő beérkezését követően 24 órán belül elkészítjük és emailben elküldjük neked, ebben az esetben nem terheli szállítási költség. A postai ajándékutalványt a  a rendelés összegének hozzánk történő beérkezését követően 48 órán belül elkészítjük és postai úton elküldjük az általad megadott szállítási címre, ebben az esetben szállítási költséget számolunk fel.

Mindkét esetben az ajándékutalvány egy egyedi kuponkódot fog tartalmazni, melyet a webáruházban beváltva az előzetesen megvásárolt értékében lehet felhasználni, egyszeri vásárlás alkalmával és az utalvány sem részben sem egészben forintra nem váltható. Nem áll módunkban a vásárlás után esetleg fennmaradó különbözetet megtéríteni.

Az ajándékutalványt van lehetőség névre szólóra kérni, ekkor kérjük a rendelés végén a Megjegyzés rovatba írd be pontosan, hogy milyen adatokat kívánsz rajt feltüntetni. Az ajándékutalvány a kiállítástól számított 6 hónapon felül felhasználható.

Mindkét esetben az ajándékutalvány egy egyedi kuponkódot fog tartalmazni, melyet a webáruházban beváltva az előzetesen megvásárolt értékében lehet felhasználni, egyszeri vásárlás alkalmával és az utalvány sem részben sem egészben forintra nem váltható. Nem áll módunkban a vásárlás után esetleg fennmaradó különbözetet megtéríteni.

Az ajándékutalványt van lehetőség névre szólóra kérni, ekkor kérjük a rendelés végén a Megjegyzés rovatba írd be pontosan, hogy milyen adatokat kívánsz rajt feltüntetni. Az ajándékutalvány a kiállítástól számított 6 hónapon felül felhasználható.

6) MEGRENDELÉS

 1. a)A Fejlesztojatekvilag.hu Webáruház kifejezetten "online áruház". A megrendelésed az online felületen, vagy a +36 20 998 2609  ügyfélszolgálati telefonszámon vagy a  info@fejlesztojatekvilag.hu e-mail címen adhatod le.

A rendelés menetének ismertetése:

A termék keresése

Webáruházunkban lehetőséged van választani, illetve rendelni az áruházunk termékei közül. A termék keresését 3 féle módon kezdheted:

 • A kezdőlap menüjében található termékcsoportosítás (Újdonságok, Játékkategóriák, Életkor szerinti, Márkák szerinti stb ) segíti. Erre kattintva megjelennek az alkategóriák, melyeket tovább szűkíthetsz illetve a Játékkeresőt használva a felsorolásokat személyre szabhatod az életkor, nem, ár, gyártó, kategória kiválasztásával.
 • Elindulhatsz a jobb felső sarokban található keresőprogrammal is, ebben a konkrét termékre kereshetsz rá. A keresőbe beírt szövegrészt (név,márka, termék fajtája pl. társasjáték, babaház) a termékek nevében, termékcímkék között és a termékleírásban keresi a rendszer.
 • Lehetőséged van részletes keresésre is a termékek között a banner melletti sávban található játékkereső felületen, vagy ha belépsz bármely termékkategóriába akkor az ott megjelenő Játékkeresőben.

A termékoldal

Az általad kiválasztott termékre kattintva megtekintheted annak bővebb ismertetőjét. Minden termék oldalán találsz információt

 • a várható kiszállítás/ személyes átvétel időpontjáról, így még a kosárba helyezése előtt tudni fogod, hogy mikor veheted át/szállítja ki a futár a megrendelésed. Az itt található információ arra az esetre vonatkozik, ha futárszolgálattal kéred a szállítást vagy Postán maradóra vagy személyes átvétellel kéred a csomagod. 
 • A szállítási költség Postán maradó rendelés esetén 1190Ft, házhoz szállítás választása esetén 1390 Ft rendelésenként, és 25.000 Ft felett a kiszállítás INGYENES - kivétel a bútorok, tornaszobai és sportfelszerelések, nagyméretű eszközök - ezekben az esetekben a termék adatlapján is látható, hogy terjedelmes a termék és 2500Ft + szállítási költséggel kell tervezni, erről a rendelés visszaigazolásánál is tájékoztatunk. Ha rendelésed utánvétellel szeretnéd kifizetni, annak költsége: 390 Ft.
 • Segítségül megtalálod a termékhez kapcsolódó leírást, termékfotókat és videót is, ha van hozzá. 
 • Ha szeretnéd a terméket értékelni, itt megteheted a neved és e-mail címed megadásával, de az e-mail címedet természetesen nem tesszük közzé 

Kosárba helyezés

Ha szeretnél egy terméket megvásárolni a „Kosár” gomb megnyomásával egy virtuális kosárba helyezi rendszerünk. A lap tetején található Kosár gombjára kattintva megtalálod a vásárlás során kosárba helyezett termékeket, valamint a számla végösszegét és a szállítási költséget. Itt leellenőrizheted a rendelés helyességét, különös tekintettel az árakra és a mennyiségekre. Rendelésed bármelyik tételnél igény szerint módosíthatod, a változtatást ne felejtsd el a mellette található ikonnal frissíteni. Természetesen, ha szeretnéd bármely tételt törölheted is.  A kosár automatikusan kiszámítja a rendelésed végösszegét a módosítás után.

A kosár oldalon információt kapsz

 • a szállítási költségről,
 • Fontos, ha több terméket is kosárba tettél, minden termék oldalán jelöltük a szállítás időpontját. Ha olyan terméket is választottál, amelynek hosszabb a szállítási határideje, akkor a csomagot a rendszerünk egyben kezeli és a termékeknél megadott leghosszabb szállítási határidőt jelöli a kosár oldal.
 • arról, ha egy termékből esetleg többet rendeltél mint, ami raktáron található - Ebben az esetben is rögzítjük a rendelésed, és az általunk küldött visszaigazolásban tájékoztatunk róla, hogy a beszerzendő mennyiség mikorra érkezik raktárunkba (ez általában 2-3 munkanap) és így mikorra tudjuk szállítani. Természetesen, ha ez már késő számodra, visszamondhatod vagy módosíthatod rendelésed a raktáron lévő darabszámra.
 • ha rendelkezel kedvezményes kuponnal kuponkódodat itt adhatod meg

Ha végeztél a válogatással és mindent a kosárba helyeztél a „Megrendel” gomb megnyomásával tudsz továbbmenni. Ha pedig válogatnál még, nyomd meg a „Vissza” gombot és böngéssz tovább kedvedre.

Pénztár

Ha nem kívánsz több terméket vásárolni és átnézted a kosárban található rendelésed,a "Megrendel" gomb megnyomásával eljutottál a Pénztárba. A vásárlás elküldésének folyamata 4 lépcsős. Bármelyik lépésnél megszakíthatod vásárlásod, visszatérhetsz és tovább böngészhetsz, módosíthatsz.

 • Az első lépésben újból eldöntheted, hogy kívánsz vásárolni (regisztrációval vagy anélkül) Illetve ha már regisztrált vásárló vagy és elfelejtetted a belépést, most még megteheted, hogy a rendelésed értékével járó kedvezményekben majd részesülj
 • A 2. oldalon tudod megadni a szükséges számlázási és szállítási adatokat. E-számlát állítunk ki, melyet emailben kapsz meg a számlázz.hu fiókunkból. Lehetőséged van papíralapú számlát is kérni, ezt kérlek a rendelés leadásakor a megjegyzés rovatban jelezd.
 • A 3. oldalon tudod kiválasztani a szállítási módot (személyes átvétel, Házhoz szállítás futárszolgálatokkal MPL,GLS, és Postán maradó) A Postán maradó esetén a rendszer felkínálja, hogy a település megadásával válaszd ki a kívánt Pontot, Postahivatalt - itt megadjuk a szükséges információkat az itt elfogadott fizetési módokról, nyitvatartási időről, pontos címről. Itt választhatsz fizetési módot (utánvét, banki előre utalás, bankkártyás fizetés, illetve intézmények esetében banki átutalás) Utánvétes fizetés választása kezelési költség terheli a szállítási díjat.
 • A 4. oldalon összegezzük a megrendelés adatait. Ha mindent rendben találsz, az ÁSZF elfogadását követően itt tudod hozzánk elküldeni a megrendelésedet a "Megrendelés" gombra kattintva. Ha bármilyen különleges kérésed van, vagy Ajándékutalványt vásároltál és kérnéd névre szólóan feliratozni itt a Megjegyzés rovatban leírhatod kérésedet
 • Az utolsó oldal egy köszönőoldal, itt már nincs semmi teendőd. Ha ezzel az oldallal találkozol, akkor a megrendelést sikeresen elküldted és mi örömmel köszöntünk remélhetőleg elégedett vásárlóink között.
 1. b)A Fejlesztojatekvilag.HU Webáruházban történt rendeléssel Vevőként kijelented, hogy megismerted és elfogadod jelen Általános Szerződési Feltételeket, az abban foglaltakat magadra nézve kötelező érvényűnek ismered el, valamint tisztában vagy a rendelés menetével, a termék jellemzőivel és árával, a szállítási költségekkel.
 2. c)A megrendelések feldolgozása folyamatosan, jellemzően munkanapokon 09:00 és 16:00 óra között történik. Megrendelés feladására a hét bármely napján, egész nap van lehetőség. A csomag szállítólevelet tartalmaz, a e-számla emailben érkezik meg Önhöz.
 3. d)A fejlesztojatekvilag.hu Webáruházban történő megrendelést csak akkor tudjuk elfogadottnak tekinteni, ha a (pénztár) oldalon található mezőket maradéktalanul kitöltöd, vagy a telefon/e-mail-ben történő megrendelés esetén, azokat maradéktalanul megadod. Ennek elmulasztásából eredő károkért, illetve a folyamat közben felmerülő technikai problémákért a fejlesztojatekvilag.hu Webáruház üzemeltetője felelősséget nem vállal.

e.) Visszaigazolás: Minden rendelésről azonnali, késedelem nélküli automatikus e-mailes visszajelzést küldünk Amennyiben ez nem történik meg a Megrendelőt nem köti a megrendelése és nem köteles a kiszállított terméket átvenni. Ez az automata igazolás csak azt rögzíti, hogy beérkezett megrendelésed. Küldünk még egy visszaigazolást 48 órán belül, hogy megrendelésed feldolgozás alá került és esetlegesen mi a teendő, attól függően milyen fizetési módot választottál. 

 1. f)A megrendelésed bármilyen módosításához haladéktalanul hívd Vevőszolgálatunk a jelen Szerződési Feltételekben megadott elérhetőségek bármelyikén, amíg megrendelésed a Feldolgozás alatt státuszban van, tehát nem adtuk át a futárszolgálatnak, igyekszünk mindent elkövetni, hogy a kérésednek megfelelő módosítást elvégezzük rajt.

g.) A megrendelés beérkezését követően  a termékoldalon jelölt határidőig szállítjuk a terméket, amennyiben a kiválasztott termék készleten van. A Vevő tudomásul veszi, hogy az Eladó a készletre vonatkozó információkat a beszállító partnerei által biztosított adatokra alapozva tünteti fel a Webáruházban, amelyekért nem vállal felelősséget. A Webáruházunk törekszik a szállítási határidők betartására, azonban nem felel azért, ha a termék melletti kiszállítási dátumot nem tudja tartani. A megrendeléseddel kapcsolatban kapsz egy 3. emailt, amikor megrendelésed átadtuk a futárszolgálatnak.

h)A raktárkészlet gyors változása miatt előfordulhat, hogy egyes esetekben a terméknél látható a„raktáron” felirat, már nincs raktáron, mert Ön előtt közvetlenül megrendelték. Ezen esetekben a kiválasztott termék készlet hiánya esetén azonnal értesítünk a szállítás várható időszakáról, melyet visszaigazolással két munkanapon belül vagy elutasíthatsz (elállsz a vételtől), vagy elfogadod (megerősíted vételi szándékod). A visszaigazolás elmulasztása, a megrendelés megerősítésének minősül.

i)Felhívjuk a figyelmed, hogy hibásan megadott kapcsolattartási vagy szállítási adatok esetén a megrendelés teljesítése nem lehetséges. A hibásan megadott adatokból eredő károkért nem vállalunk felelősséget.

Adatbeviteli hibák javítása:

A rendelés során bármikor lehetőség van az adatbeviteli hibák technikai módosítására. Ha meg szeretnéd változtatni a rendelés során kosárba tett termék mennyiségét, azt a kosár tartalmának megtekintésekor is megteheted. Rendelésed bármelyik tételnél igény szerint módosíthatod, a változtatást ne felejtsd el a mellette található ikonnal frissíteni. Természetesen, ha szeretnéd bármely tételt törölheted is az X gombbal. 

 A rendelés során megadott személyes, szállítási és számlázási adataid megváltoztatására a megrendelés véglegesítése előtt van lehetőség, illetve regisztrált felhasználóink a személyes fiókjukba belépve adataikat bármikor módosíthatják. A rendelés leadása után, az automata visszaigazolásban észlelt adatbeviteli hibákról (rossz termék, hibás cím, eltérő darabszám) haladéktalanul e-mail-ben és telefonon is tájékoztathatsz minket, ebben az esetben a rendelés adatait a kérésnek megfelelően módosítjuk. Kérjük légy tekintettel, hogy gyorsan kell jelezned, hogy a hibát orvosolni tudjuk, hogy ne kerüljön sor hibás rendelés teljesítésére.

8) SZÁLLÍTÁS

 1. a)Terméket az Eladó külföldre alapvetően nem NEM szállít, előre egyeztetett esetekben Szlovákia, Románia, Olaszország és Ausztria irányában megoldható a szállítás külön szállítási díj fejében és a rendelés értékének előre kifizetésével. 
 2. b)A megrendelt áru kézbesítése a Vevő választása szerint

-futárszolgálat útján

 • a GLS futárszolgálat -Üzemeltetője GLS General Logistics Systems Hungary Csomag-Logisztikai Kft. Székhelye:H-2351 Alsónémedi GLS Európa u. 2. 

- személyes átvétellel

 1. c)  A szállítási költség 30.000Ft-os vásárlásig GLS házhozszállítással, fizetési módtól függően 1390-2690 Ft között alakul, illetve 30.000Ft feletti vásárlás esetén a szállítási költséget magunkra vállaljuk. Kivéve a bútorok, nagyméretű fejlesztési eszközök, ezek esetén a megrendelőt a megrendelés feldolgozásának megkezdésekor e-mailben tájékoztatjuk a várható szállítási költségről. A megrendelés teljesítésének feltétele, hogy a terjedelemtől függő szállítási költséget a megrendelő elfogadja, amennyiben nem fogadja el a kiajánlott szállítási költséget, a megrendeléstől elállhat és a köztünk létrejött szerződés ezáltal semmisnek minősül.
 2. d)A futárszolgálatnak történő átadás után e-mailben értesítünk a csomagok feladásáról. Az ezután lemondott vagy esetleg szállítás során át nem vett rendeléseket mi a futárszolgálattal visszaszállíttatjuk. Ezért 2690Ft visszaszállítási költséget számlázunk ki neked, melyről díjbekérőt küldünk. Kérlek figyelj, az áru átvétel megtagadása vagy a késői lemondás nem minősül vásárlástól való elállásnak. A 45/2014. (II.26.) Kormányrendelet  a vevőt feljogosítja az általa on-line megrendelt termék átvételének indoklás nélküli megtagadására, de a Rendelet 24. § (2) bekezdése alapján a vevő köteles a termék visszaküldésének költségeit viselni, megtéríteni.

A futárszolgálat emailben értesít téged a szállítás során a futárszolgálati nyilvántartási számról és a várható átvételi dátumáról. A  futárszolgálat a csomagot ezt követően 24 órán belül a címre vagy a választott átvételi pontra szállítja.

 1. e)A GLS futárszolgálat a szállítás várható időpontjáról SMS-ben vagy e-mailben értesítést küld. A Küldeményt a futárszolgálat személyes átadással kézbesíti, utánvét esetén kizárólag ennek kifizetése ellenében szolgáltatja ki a futár a Címzett részére. A Címzetten kívüli egyéb jogosult átvevőnek tekintendő a meghatalmazott.

A futárszolgálat általi kézbesítés munkaidőben, 8 és 17 óra között történik, ezért a szállítási címként napközbeni (lakcímtől eltérő esetben például munkahelyi címet és átvevő nevet) érdemes megadnod. 

A Küldemény kézbesítését a csomagszámmal azonosítható kézbesítési bizonylaton aláírásoddal erősíted meg, .

 1. f) Ha a Küldemény kézbesítése nem jár sikerrel, a GLS írásbeli értesítő formájában tájékoztat erről a tényről, és a Küldeményed kézbesítését másnap újra megkísérli majd ennek meghiúsulása esetén a Küldemény visszaszállításra kerül hozzánk. GLS futárszolgálat esetén a meghiúsult átvételről email értesítést kap, amelyben felkínálják az új időpont választásának lehetőségét. Az át nem vett rendeléseket mi a futárszolgálattal visszaszállíttatjuk. Ezért 2690Ft visszaszállítási költséget számlázunk ki neked, melyről díjbekérőt küldünk. Kérlek figyelj, az áru átvétel megtagadása vagy a késői lemondás nem minősül vásárlástól való elállásnak. A 45/2014. (II.26.) Kormányrendelet  a vevőt feljogosítja az általa on-line megrendelt termék átvételének indoklás nélküli megtagadására, de a Rendelet 24. § (2) bekezdése alapján a vevő köteles a termék visszaküldésének költségeit viselni, megtéríteni.
 2. g)A Küldemény átvevőjeként fontos, hogy az átvételkor a Küldeményt a fuvarozó jelenlétében megvizsgáld és nyilvánvaló, a Küldemény külső csomagolásán észlelt, felismerhető károk esetén köteles vagy felbontani és a felismerhető hiányosságokról, vagy egyéb károkról a fuvarozóval közösen a sérülés jellegét, mértékét, feltehető okát, valamint a kár részletes leírását tartalmazó jegyzőkönyvet vetess fel, valamint a sérülést és a kárt a futárszolgálatnak haladéktalanul jelentsd be. Így minden ésszerű intézkedést meg tudsz tenni a kár enyhítése érdekében.
 3. h)Panasz előterjesztésére a futárszolgálat felé Te is jogosult vagy. Panasznak az olyan bejelentés minősül, amelyben a futárszolgálat által nyújtott Szolgáltatás vagy a futárszolgálat alkalmazottjának munkavégzése részben vagy egészben nem felel meg a jogszabályi előírásokban, illetve a futárszolgálat Általános Szerződési Feltételekben foglaltaknak. A panaszt a futárszolgálat felé szóban, vagy írásban (levélben, faxon vagy e-mailen) kell bejelenteni.  A panaszbejelentésre a futárszolgálat a lehető legrövidebb időn, de legkésőbb a panasz beérkezésétől számított harminc (30) napon belül írásban válaszol. Egy alkalommal, a panaszos egyidejű értesítése mellett, ez a határidő meghosszabbítható harminc (30) nappal.
 4. i)Utólagos, jegyzőkönyv nélküli reklamációt nem áll módunkban elfogadni.

9) Fizetés

Áruházunkban lehetőséged van fizetni banki előreutalással, utánvéttel, vagy azonnali bankkártyás fizetéssel. Regisztrált és jóváhagyott intézményi vásárlások esetén 8,14 napos banki átutalással.

-Fizetés az áru futártól történő átvételekor (Utánvét) választása esetén utánvét kezelési költséget számolunk fel, mely összeget a számla tartalmazza. A kiszállított küldemény ellenértékét, a szállítási díjat és az utánvét költségét a futárnak egy összegben kell megfizetned, vagy bankkártyával is kiegyenlítheted a futárnál.

-Fizetés banki előre utalással választása esetén az áru futárszolgálatnak történő átadása abban az esetben történik, ha a vételár és a szállítási költség beérkezése bankszámlánkra megtörtént, ez általában a befizetéstől számított pár percen belül, de legkésőbb a következő munkanapon megtörténik. Kérünk, hogy az átutalásod megjegyzés rovatában tüntesd fel a megrendelésed számát. Az átutalás lebonyolítására 3 munkanap áll rendelkezésedre, ezután töröljük rendelésed. 

-Az online bankkártyás fizetések a KH Bank rendszerén keresztül valósulnak meg. A bankkártya adatok a kereskedőhöz nem jutnak el. A szolgáltatást nyújtó Barion Payment Zrt. a Magyar Nemzeti Bank felügyelete alatt álló intézmény, engedélyének száma: H-EN-I-1064/2013.

10) A VÁSÁRLÁSTÓL VALÓ ELÁLLÁS JOGA

 1. a)A megrendelt termékeket kiszámlázzuk és kiszállítjuk. E-számlát állítunk ki, melynek letöltési lehetőségét emailben küldjük ki, a futárszolgálatnak történő átadáskor, illetve bankkártyás fizetés esetén a megrendelés véglegesítése és a fizetés megtörténte után. A megrendelés visszaigazolásának elfogadásával tudomásul veszed és elfogadod, hogy a megrendelt áru visszaigazolt árát, valamint a szintén visszaigazolt szállítási költséget kifizeted.
 2. b)Elállási jog: A 45/2014. (II. 26.) Korm. rendelet alapján jogosult vagy az áru átvételét követő 14 napon belül indokolás nélkül elállni a vásárlástól. Ebben az esetben kötelesek vagyunk az általad kifizetett teljes összeget haladéktalanul, de legkésőbb az elállási nyilatkozatod kézhezvételétől számított 14 napon belül visszatéríteni, ideértve a kiszállítás költségét is. Amennyiben élni kívánsz az elállási joggal úgy kérjük az elállási szándékodat jelezd felénk egyértelműen. Az egyértelmű elállási nyilatkozatot megteheted szóban is telefonon vagy és írásban emailben vagy postai úton. Az elállási nyilatkozatot írásban az alábbi elérhetőségek egyikére is elküldheted:
  Postázási cím: 2045 Törökbálint Szent István u. 18.
  Email cím: info@fejlesztojatekvilag.hu
  Ebből a célból felhasználhatod az elállási nyilatkozat mintát is, innen tölthető le.

Elállási/Felmondási nyilatkozatminta

Időben gyakorlod elállási jogod, amennyiben a termék kézhezvételétől számított 14. nap lejárta előtt elküldöd elállási nyilatkozatod írásban, vagy telefonon az ügyfélszolgálatunkon. Írásban történő elállás esetén elég csak az elállási nyilatkozatot elküldeni 14 napon belül. Postai úton történő jelzés alkalmával a postára adás dátumát, emailen keresztül történő értesítés esetén az email küldésének idejét vesszük figyelembe.

A megrendelt terméket a Besttoys Consulting Kft. címére késedelem nélkül, de legkésőbb elállási nyilatkozatod közlésétől számított 14 napon belül küldd vissza. A határidő betartottnak minősül, amennyiben a 14 napos határidő letelte előtt elküldöd a terméket (tehát nem kell megérkezni 14 napon belül). A elállási jog gyakorlása miatt az áru visszaszolgáltatásával kapcsolatban felmerülő költségeket neked kell viselni, ezenfelül egyéb költség nem terhel. Az általad kifizetett teljes összeg visszafizetését mindaddig visszatartjuk, amíg vissza nem kaptuk a terméket, vagy nem igazoltad hitelt érdemlően, hogy azt visszaküldted. A visszatérítés során az eredeti ügylet során alkalmazott fizetési móddal egyező fizetési módot alkalmazunk, kivéve, ha a Vásárló más fizetési mód igénybevételéhez kifejezetten a hozzájárulását adja; e visszatérítési mód alkalmazásából kifolyólag Téged, mint vásárlót semmilyen többletköltség nem terhel. A termék jellegének, tulajdonságainak és működésének megállapításához szükséges használatot meghaladó használatból eredő értékcsökkenésért Te felelsz. 

A Vásárlót terheli annak bizonyítása, hogy az elállási jogot a 45/2014. (II. 26.) Korm. rendelet 20. §-ban meghatározottak szerint gyakorolja. 

Több termék adásvételekor, amennyiben az egyes termékek szállítása eltérő időpontban történik, úgy az utoljára szolgáltatott termék, illetve több tételből vagy darabból álló termék esetén az utoljára kézbesített tételnek élhet a vásárló az elállási joggal. 

A szerződés megkötésének napja, és a termék átvételének napja közötti időszakban is gyakorolhatod az elállási jogot.
Vedd figyelembe, hogy nem illeti meg az elállási jog Fogyasztót olyan nem előre gyártott termék esetében, amelyet a fogyasztó utasítása alapján vagy kifejezett kérésére állítottak elő, vagy olyan termék esetében, amelyet egyértelműen a fogyasztó személyére szabtak.

Nem vagyunk kötelesek a fogyasztó része megtéríteni azon többletköltségeket, amely az általunk felkínált legolcsóbb szokásos fuvarozási módtól eltérő szállítási mód választásából adódik. Az elállási jog csak a Polgári Törvénykönyv szerinti fogyasztónak minősülő felhasználókat illeti meg.Az elállási jog nem illeti meg a vállalkozást, azaz az olyan személyt, aki a szakmája, önálló foglalkozása vagy üzleti tevékenysége körében jár el.

 A termék postai úton történő visszajuttatása esetén az Eladó a postára adás időpontját veszi figyelembe, a terméket kérjük feltétlenül ajánlott küldeményként (célszerűen tértivevényesen) add fel, így tudod igazolni a postára adás keltezését.