• Loading...


warning...
Technikai okok miatt június 23-ig a rendeléseket nem tudjuk teljesíteni. KÖszönjük türelmüket!

Szűrők


Rólunk

Üdvözöllek!

Kicsit bemutatkozom, csak, hogy tudd, hogy kinek írsz, kitől rendelsz, vagy épp ki van a "vonal végén".

Elsősorban Édesanya vagyok, és a sors úgy hozta, hogy egyre gyakrabban, egyre közelebbről ismertem meg a Gyermekem által a Játékok világát.

Eközben pedig sokszor ért negatív, de néhányszor pozitív tapasztalat is. A negatívumok elsősorban abból fakadóan, hogy ha elmentem egy üzletbe és szerettem volna a Kisfiamnak valamilyen, esetleg épp az aktuális fejlesztendő területére játékot venni a következőkkel találkoztam:

- vagy nem találtam olyan eladót, aki kicsit is értett volna az adott játékcsoporthoz (sok a játék-kevés a személyzet, ezt megértem),

- vagy a termékhez tartozó magyar nyelvű játékszabályt gondosan 3-4 felé hajtották, és még jól hozzá is celofánozták a játékhoz, így minden sor első 2-3 szavát elolvasva kellett kilogikáznom, mire is való az adott termék, jó lesz-e az a Gyermekemnek,

- vagy megkockáztattam a doboz alapján, hogy megveszem, mert "ez egy szuper cucc", kell nekünk, majd otthon, a csomit kibontba szomorúan tapasztaltam, hogy vagy mégsem nekünk való, vagy egyáltalán nem fejleszt semmi, számunkra fontosat...a játékot így persze már nem lehetett visszavinni.. (ezért van minden játékról kibontott kép nyitóképnek és nem a doboza)

De jó dolgok is értek: találtam Budapesten 3-4 olyan helyet, játékboltot, ahol, szinte családias környezetben, ki lehetett próbálni játékok tömkelegét, sőt még partit is lenyomhattam mindegyikből az eladóval, majd elégedetten hagytam el a helyet, tele jobbnál jobb játékokkal, melyek kivétel nélkül a Fiamnak megfelelők voltak, hisz Neki választottam, a kínálatot pedig, a kibontási-megismerési lehetőségek segítségével Rá szabhatam.

És, ebből, ekkor jött az ötlet.

Üzletet nyitni ugyan nincs lehetőségem, de itt az internet, és "nyithatok" egy olyan helyet, ami nekem is bevált, ami engem is boldoggá tett, ahova mostantól bárki "betérhet" és ahol, a kis házivideóim által, megismerheti a játékokat.

Nem is akárhogyan: otthonról, kényelmesen az asztalnál, a kanapén, az ágyban a kávét - teát szürcsölve meg tudtok nézni, ki tudtok próbálni (szinte) mindent, és így el tudjátok mostmár majd Ti is dönteni, hogy mi a megfelelő játék a Gyermeke(i)teknek. Csak azért "szinte mindent", mert úgy gondolom, hogy pl. egy labda, vagy egy csattogós lepke nem igényel videózást:))

Azaz NINCS mostantól "vacak", vagy feleslegesen megvett játék, pláne kidobott pénz!

Te ismered a gyermeked, Te tudod, hogy mit tud most, mire képes, mi az a játék, ami megfelel az Ő jelenlegi, vagy következő szintjének, ahova el szeretnéd juttatni. 

Mert nem a játék gyártói korosztályos besorolása a lényeg, hiszen annyira eltérően fejlődnek a mai gyerekek..ami egyáltalán nem baj.:)

Hogy segítsek, ahol másképp gondoltam, mint a játék ajánlója, ott a játékok leírásába beírtam a saját tapasztalatomat, amit nem csupán a saját Fiamnál tapasztaltam az adott játékkal kapcsolatban, hanem ismerősök, barátok csemetéinél, vagy éppen számomra idegen, épp csak a játékbemutatóim által megismert gyermekeknél. De az is előfordul, hogy az adott termékkel kapcsolatosan adok újabb játéklehetőséget, vagy bevezetési lehetőséget a gyermeknek az új játék megismeréséhez.

Remélem segítség lesz ez, vagy épp az adott videó a Számodra, és elégedetten távozol majd tőlem. 

Jó nézelődést, vásárlást!

Legyen szép napod! :)

 ui.:

Mindaddig míg nincs meg az összes magyar nyelvű házivideóm, addig, ideiglenesen, idegen nyelven hallgathatod, nézheted meg az általam legjobb bemutatásnak ítélt, leggyakrabban akár lenémított állapotban is megérthető youtube videót. Kérem türelmed, hamarosan minden játékhoz odaérek, és lecserélem őket!

 Ő inspirál mindenben: FM