Mystery house - Titokzatos ház, szabadulószoba típusú társasjáték (14-99 év)

A Mystery House - Titokzatos ház egy könnyen tanulható, kooperációs társasjáték, a legelső nagydobozos 3D szabadulószoba. Ez a ház titokzatos módon mozog térben és időben, és senki nem ismeri a célját. Lépj be a Titokzatos házba, ha mersz! Ismerd meg ezt a le... Tovább

15.990 Ft14.391 FtÁllapot: Átmeneti raktárhiány

A Mystery House - Titokzatos ház egy könnyen tanulható, kooperációs társasjáték, a legelső nagydobozos 3D szabadulószoba.

Ez a ház titokzatos módon mozog térben és időben, és senki nem ismeri a célját. Lépj be a Titokzatos házba, ha mersz! Ismerd meg ezt a lebilincselő, applikáció által vezérelt 3D szabadulószoba-játékot, ahol zseblámpával nézhetsz be az ablakokon keresztül, így valóban egy sötét, titokzatos ház felfedezésének élményét kapod! Kalandok egy dobozban, amely a technológia és a hagyományok keverékét kínálja. Éld át a folyamatosan változó, térbeli környezet által kínált élményeket! 60 perc áll rendelkezésedre, hogy felfedezd a házat, megtaláld a hasznos tárgyakat és az elrejtett nyomokat. Oldd meg a rejtélyeket, melyek kinyitják az újabb helyiségekbe vezető ajtókat, hogy megismerhesd a története! Készen állsz arra, hogy fényt hozz a sötétségbe? 

A házban a szobák ablakain keresztül kell keresni a nyomokat. Az alkalmazással megpróbálhatjátok jobban látni a tárgyakat, melyeket használni is tudtok és beírhatjátok a rejtély megoldásához szükséges kódokat. A játék elején rejtélyes tárgyakat kell helyezni a doboz tetejére, fel kell építeni a házat és ezek a kártyák a játék során felfedett és megoldott történetet mesélnek el. Egy applikáció vezet végig a játékon, ami rögzíti a csapat előrehaladását és a játékidőt. 

Az alapjáték tartalmaz egy bevezető rejtélyt és két kalandot: "Családi portré" és "A labirintus ura". Minden jövőbeli bővítmény ugyanazt az alapjátékdobozt és alkalmazást használja majd játékrendszerként.

Tartalom: 1 tábla, 1 homokóra, 1 takaródoboz, 1 felső és alsó lyukasztott doboz, 1 műanyag tálca, 51 kártya, játékszabály. A játékhoz szükség van egy okostelefonra, amelyre letölthető a játékhoz szükséges, ingyenes, magyar nyelvű alkalmazás.

14 éves kortól ajnlott 1-5 játékos részére, átlagos játékidő 60 perc.

Játék Kategóriák: AKCIÓS JÁTÉKOK
Életkor szerint: 12 éves kortól | Felnőtt játékok
Fiú/Lány: fiúknak és lányoknak
Játékosok Száma Szerint: 1 | 2 vagy több
MÁRKA SZERINT:
Delta vision
Társasjáték: Társasjátékok fiúknak | Társasjátékok lányoknak | Társasjátékok gyerekeknek | Társasjátékok felnőtteknek | Kooperatív társasjáték
Ár szerint: 10.000 FT felett
Szociális fejlesztés, Társas kapcsolat: Együttműködő, kooperációs játékok
Címkék: Fusselvéle játékok (zárásról fenmaradó)
Játékok életkor szerint: Játék 12 éven felülieknek | Játékok 18 éven felülieknek | Játékok felnőtteknek | Játékok gyerekeknek | Játékok felsősöknek
Szülinapi ajándék ötletek: Szülinapi ajándék ötletek fiúknak | Szülinapi ajándék ötletek lányoknak
Top 100, top játékok: Kooperatív játékok, kooperációs játékok

Írja meg véleményét erről a termékről: Mystery house - Titokzatos ház, szabadulószoba típusú társasjáték (14-99 év)

Név *:
E-mail:
Értékelés:
Vélemény:
 

Hasonló termékek innen: Kooperatív társasjáték, 12 éves kortól:

Hörcsögbanda (Haba, kooperatív társasjáték, 4-8 év)

Hörcsögbanda
(Haba, kooperatív társasjáték, 4-8 év)

7.290 Ft
2-3 napon belül szállítható!
db
Similo Mesék, kooperatív logikai kártyajáték (7-12 év)

Similo Mesék, kooperatív logikai kártyajáték
(7-12 év)

4.990 Ft
2-3 napon belül szállítható!
db