Zometool Fullerén, tudományos építőjáték - ZT-BKY (10-99 év)

Zometool, díjnyertes, tudományos építőjáték, intelligencia-fejlesztő játék, amely gyerekeknek készült és Nobel-díjas tudósok is használják. Tudományos modellező készlet, a Zome Tool sorozat tagja, mely kémia-, biológia tantárgyakhoz, tehetség-fejlesztő program... Tovább

10.590 FtÁllapot: Átmeneti raktárhiány

Zometool, díjnyertes, tudományos építőjáték, intelligencia-fejlesztő játék, amely gyerekeknek készült és Nobel-díjas tudósok is használják. Tudományos modellező készlet, a Zome Tool sorozat tagja, mely kémia-, biológia tantárgyakhoz, tehetség-fejlesztő programokhoz is ajánlott. 

A Zometool Fullerén - Buckyball készlettel megismerheted ezt a titokzatos molekulát, mely 1991-ben az Év molekulája volt és amely könnyebb a műanyagnál és erősebb az acélnál! Hogyan változtatja meg ez a gyönyörű molekula a jövőt? Labdázz ezzel a Féktelen Tudományos Felfedezéssel!

"A szén egy csodálatos elem, amely rengeteg formában létezik: gyémánt, kőszén, grafit stb. 1985-ben új formáját fedezték fel, a fullerént amelynek leggyakoribb változata 60 szénatomot tartalmaz (C60). Nagy szimmetriával és stabilitással rendelkezik, főleg, ha a benne található ötszögeket hatszögek veszik körül. Felfedezése új távlatokat nyitott a vegyészetben, nanotechnológiában, elektronikában."

A Zometool készlettel építsd meg a saját fullerénedet, a letölthető ismertetőből pedig megtudhatod, hogy mire használják és hogy honnan kapta a nevét.

Ezt az építőkészletet Nobel-díjas tudósok, matematikusok és művészek is használják szemléltetőeszközként a munkájuk során. A Zometool egy különleges, egyedülálló építőjáték, mely szerte a világon elismert a gyerekek, tanárok, szülők, tudósok és művészek körében egyaránt.

A készletek gyerekbarát anyagok felhasználásával készülnek, 100%-ig szélenergiával működő gyárban. A készletek kompatibilisek egymással.

A készlet tartalma: 150 alkotóelem (60 db golyó, 90 db pálcika), útmutató füzet. 

10 éves kortól ajánlott, anyaga: műanyag.

Leírás angol nyelven_Fullerén - Buckyball

Életkor szerint: 7 - 12 év | 12 éves kortól | Felnőtt játékok
Fiú/Lány: fiúknak és lányoknak
Játékosok Száma Szerint: 1
MÁRKA SZERINT:
Zometool
Építőjáték: Tudományos építőjáték
Grafomotoros fejlesztés: Térlátás fejlesztése
Értelmi fejlesztés, Kognitív fejlesztés: Koncentráció fejlesztő játékok
Ár szerint: 10.000 FT felett
AJÁNDÉK ÖTLETEK: Legjobb karácsonyi játék, karácsonyi ajándék
AJÁNLOTT JÁTÉKOK: Fiús játékok | Lányos játékok
Címkék: Játékok lányoknak | Játékok fiúknak
Játékok életkor szerint: Játékok 10 éveseknek | Játékok 11 éveseknek | Játék 12 éven felülieknek | Játékok 18 éven felülieknek | Játékok felnőtteknek | Játékok gyerekeknek | Játékok kisiskolásoknak | Játékok felsősöknek
Szülinapi ajándék ötletek: Szülinapi ajándék ötletek fiúknak | Szülinapi ajándék ötletek lányoknak

Írja meg véleményét erről a termékről: Zometool Fullerén, tudományos építőjáték - ZT-BKY (10-99 év)

Név *:
E-mail:
Értékelés:
Vélemény: