Aquarell Collector festőkészlet Mitológia, Sentosphére kreatív készlet (6992, 7-99 év)

A SentoSphére által készített nagy Aquarell festőkészlet egy különleges kreatív szett fiúknak és lányoknak egyaránt, mellyel 6 görög és római istent festhetünk meg. A szett most arany színű festéket is tartalmaz, ahogy az az istenekhez illik. A speciális bevo... Tovább

7.290 Ft

db 
Kosárba


Állapot: 2-3 napon belül szállítható!

A SentoSphére által készített nagy Aquarell festőkészlet egy különleges kreatív szett fiúknak és lányoknak egyaránt, mellyel 6 görög és római istent festhetünk meg. A szett most arany színű festéket is tartalmaz, ahogy az az istenekhez illik.

A speciális bevonat gyönyörű képek elkészítését teszi lehetővé. Az ecset nem csepeg, a minták elkülönülnek egymástól, az ecsetmozgások után a kép színei azonnal megjelennek a lapon.

A színeket úgy válogatták össze, hogy egymással jól harmonizáljanak, de művészként lehetőséged van fantáziád kibontakoztatására a színek keverésében. Az eredmény pedig mindig nagyszerű lesz.

Szükséged lesz egy pohár vízre (amivel hígíthatod a festékeket, kimoshatod az ecsetet és a pipettát), itatóspapírra vagy más nedvszívó papírra (papírtörlő, szalvéta, zsebkendő) és egy tiszta papírlapra, amin kipróbálhatod az árnyalatokat.

A kifestendő minták nagyon halványak, így lehetőleg természetes direkt fényben alkoss, vagy az asztalra irányuló lámpafényben!

A pipetta segítségével gyönyörű árnyalatokat kreálhatsz a palettán lévő mélyedésekbe. A mellékelt keverési javaslatok alapján megalkothatod a szükséges árnyalatokat.

A nagyobb felületeket vízbe mártott szivaccsal vagy ecsettel kend át. Amíg nedves a felület addig vidd fel a festéket.

A gyönyörű kép elérése érdekében, a legkisebb motívumokat is fessd ki. Festés közben ügyelj arra, hogy maradj a körvonalakon belül, de azokat töltsd ki teljesen festékkel, ne maradjanak üres felületek.

A vizes ecsettel kend át a képet, majd itatóssal itasd fel a felesleget, ezzel halványíthatod a színeket. A felületeket lehetőleg gyorsan fessd ki, hogy egyszerre száradjon és ne legyen foltos a festményünk.

Az ecsetet ne hagyd a vízben ázni, mindig legyen kéznél nedvszívó papír. Szőnyegen vagy plüss bevonatú bútoron ne játssz az Aquarellummal. Ha mégis folt került valahova, azonnal öblítsük ki hideg vízzel. Szükség esetén színszappant használjunk.

Lenyelhető, beszippantható részeket tartalmaz, így Ne adjuk 3 évesnél fiatalabb gyermek kezébe!

A készlet tartalma: 10x5 ml flakon nem mérgező aquarell festék, 1 paletta festékkeveréshez, 1 db magas minőségű ecset, 1 pipetta a festék adagolásához, 6 részlegesen bevont kreppelt pergamen tábla 25 x 32,5 cm.

Játék Kategóriák: LEGÚJABB JÁTÉKOK
Életkor szerint: 7 - 12 év | 12 éves kortól
Fiú/Lány: fiúknak és lányoknak
Játékosok Száma Szerint: 1
MÁRKA SZERINT:
SentoSphére
Kreatív játékok lányoknak: Akvarell festmények | Kép készítés, képeslap készítő | Színezők, kifestő, festővászon
Kreatív játékok fiúknak: Akvarell képek | Fiús kreatív játékok, kép készítés fiúknak | Fiús színező, fiús kifestő
Ár szerint: 5000 - 9999 Ft
Tantárgyak szerint: Rajztanító játékok
Játékok életkor szerint: Játékok 8 éveseknek | Játékok 9 éveseknek | Játékok 10 éveseknek | Játékok 11 éveseknek | Játék 12 éven felülieknek | Játékok gyerekeknek | Játékok kisiskolásoknak | Játékok felsősöknek

Írja meg véleményét erről a termékről: Aquarell Collector festőkészlet Mitológia, Sentosphére kreatív készlet (6992, 7-99 év)

Név *:
E-mail:
Értékelés:
Vélemény: