Szűrők


1-5 munkanapos kiszállítás

 
A Fejlesztő Játék Világ webáruház 1-5 munkanapos házhozszállítást garantál.
 

1-2 munkanapos kiszállítás

Azon budapesti raktáron lévő termékeinkre leadott rendelések, melyeket délelőtt 11:00-ig megkapunk, 1 munkanapon belül házhoz érkeznek.

3-5 munkanapos kiszállítás 

A 3-4-5. munkanapot két dolog miatt tartjuk fent. Ha:

  • Mi 2 raktárból dolgozunk, és, ha akárcsak az egyik megrendelt termék a vidéki raktárunkban található, akkor azt, csak a rendelés 2-3.napján adjuk fel, azaz ebben az esetben a rendeléstől számított 3. ill. 4. munkanapra érkezik meg a termék a rendeléskor megjelölt helyre.
  • A házhoz szállító cég esetleges csúszására tartottuk fenn, csupán biztonságból +1 napot. De ezzel az eshetőséggel, szerencsére tényleg a legritkább esetben találkozunk, illetve találkoznak vevőink.

Személyes átvétel

Személyes átvétel a XI.ker. (Gazdagrét) Hosszúréti u. 41. alatti Panino Sorriso kávézóban lehetséges, a megrendelést követő munkanap este 16:30 órától, a hét minden napján.

Átvételi idő: 11:00-17:00. Szo: 8:00-13:00.

A termékeket 3 napig tartjuk ott.

Kérem, hogy személyes átvétellel kapcsolatos kérés, csomagátvétel esetén is csak a 06-30-891-33-91-es telefonszámon érdeklődjenek (akár sms, akár hívás formájában). Köszönöm!

Előrendelhető termékek szállítása

Az Előrendelhető állapotban lévő termékek megrendelése esetén, a termékek beérkeztekor, email-ben jelentkezünk, és értesítjük a termék feladásáról.