Szűrők


Reklamáció és Elállás

Ha problémája adódna a megrendelt termékekkel, vagy időközben meggondolta magát, akkor kérem jelezze nekünk mihamarabb az info@fejlesztojatekvilag.hu e-mail címen az alábbi adatok feltüntetésével.

Ha hibás a termék: 

- rendelésszám (5 jegyű szám)
- telefonos elérhetőség
- vásárolt termék neve (leírás)
- Ha hibás a termék, kérem csatoljon a levélhez egy fotót és írja le minél részletesebben, hogy milyen hibát fedezett fel.
Ezt mi azonnal továbbítjuk a megfelelő forgalmazónak/ gyártónak, így jelentősen lerövidíthető a reklamációs eljárás ideje. Köszönöm.

Ezután mi fogjuk Önt keresni az eredményről és arról, miként tudjuk a cserét, vagy jóváírást a leghatékonyabban intézni.
Ha már átvette és kifizette a terméket, de meggondolta magát és szeretne elállni a rendeléstől:

- rendelésszám (5 jegyű szám)
- vásárolt termék neve
- visszautaláshoz: név + bankszámlaszám

Kérem juttassa vissza a terméket gondosan becsomagolva, hogy ne sérüljön, a 2040 Budaörs Károly király u 40 szám alatti játékboltba. 
A sértetlen, újra forgalomba kerülhető állapotban átvett termék árát visszautaljuk Önnek  az Ön által megadott bankszámlaszámra.  A visszautalásra a jogszabály 15 napot biztosít számunkra. Ezt nem várjuk meg, igyekszünk a legrövidebb időn belül az összeget jóváírni Önnek.

Ha meggondolta magát és még nem adtuk fel Önnek a csomagot (nem ment a feladásról email):

- rendelésszám (5 jegyű szám)
- vásárolt termék neve

Önnek nincs további teendője. A törlésről automatikus email érkezik Önnek. Ha meggondolta magát és de már feladtuk Önnek a csomagot:

- rendelésszám (5 jegyű szám)

- vásárolt termék neve
- esetleges visszautaláshoz: név + bankszámlaszám (csak kifizetett csomagoknál)

FIGYELEM!
Ezen e-email után lemondott vagy esetleg szállítás során át nem vett rendeléseket mi a futárszolgálattal visszaszállíttatjuk. Ezért 1390Ft visszaszállítási költséget számlázunk ki Önnek melyről díjbekérőt küldünk.
Kérem figyeljen, mert az áru átvétel megtagadása vagy a késői lemondás nem minősül vásárlástól való elállásnak. A 45/2014. (II.26.) Kormányrendelet  a vevőt feljogosítja az általa on-line megrendelt termék átvételének indoklás nélküli megtagadására, de a Rendelet 24. § (2) bekezdése alapján a vevő köteles a termék visszaküldésének költségeit viselni, megtéríteni.


tel: +36 20 998 2609
email: info@fejlesztojatekvilag.hu