Szűrők


Játék Kategóriák
Életkor szerint
Fiú/Lány
Játékosok Száma Szerint
MÁRKA SZERINT
Ár szerint

TSMT eszközök:

A TSMT, azaz a tervezett szenzomotoros tréning feladatsora a nagy-, és finommozgások fejlesztése során érleli az idegrendszert. A foglalkozások menete kötött: feladatsorokba vannak a különböző alkalmak rendezve, méghozzá úgy, hogy az a gyermek fejlődésének megfelelően fokozatosan nehezedjen. 

A TSMT mozgásos feladatai segítik az érzékelés, észlelés fejlődését, a testvázlat, a térbeli tájékozódás, a laterialitás, a dominancia beérését, valamint javítják a gyermek koncentrációs képességeit, megalapozzák, segítik a figyelem jobb irányíthatóságát, a szerialitás, a ritmusérzék és a motoros kreativitás fejlődését. A TSMT mozgásos faladatokat mondókákkal, énekekkel kísérik, így annak során fejlődik a gyermekek kommunikációja és anyanyelvi készségei.

Leginkább a 2-7 éves mozgáskorú (ez lemaradás esetén 2-12 éves is lehet), megkésett/eltérő fejlődésmenetet mutató, hiperaktív, figyelemzavaros, tanulási, magatartási, beilleszkedési zavarokkal küzdő, a sikeres iskolai beválásban rizikós, súlyos beszédhibás, mozgásban ügyetlen, egyensúly-zavarral küzdő gyermekeknek ajánlott. 

Mozgásfejlesztő eszközök tsmt tornához egy helyen! Avagy a Tsmt eszközei a hatékony gyakorlatokhoz otthon, vagy a fejlesztőházakban. Gördeszka, billenő lap, hinta, labda, stb.

Termék/oldal:

Termékek "TSMT eszközök" kategóriában:

Játszóalagút, Pillangós (Melissa Doug, mozgásfejlesztő játék, 2-6 év)

Játszóalagút, Pillangós
(Melissa Doug, mozgásfejlesztő játék, 2-6 év)

14.990 Ft
ELFOGYOTT !!! IDÉN már NEM érkezik belőle!
db
Termék/oldal: