Szűrők


Vélemények

Itt szeretnénk Veletek megosztani a kedves Vásárlóink által megküldött, a webáruházat érintő véleményeket. Bízunk benne, hogy minden kedves régi és új látogatónk, Vevőnk is hasonló véleménnyel lesz és van rólunk. Mi mindannyian azon dolgozunk, hogy ez így legyen :)

"A honlapról:

röviden: nagyon tetszik.

Informatív, átlátható, korrekt, mindent tud, amit egy ilyen honlaptól várok. Fantasztikusan jól használhatók a szűrői, az oldal sok szempontú keresésre ad lehetőséget. Tartalmi és formai szempontból is igényes játékokat kínál.

Biztos, hogy fogok még rendelni, és minden ismerősömnek ajánlom, aki játékban érdekelt. :)" Katalin (2018.07.16.)

"Kedves Fejlesztő Játék Világ,

Ha lehetseges én nem a termékeket szeretném értékelni hanem Önöket. Nagyon hálás vagyok a gyorsaságért, a flexibilitásért es azért mert minden óhajomat teljesitették hogy a kisfiamnak minden meglegyen a születésnapjára. Kedvesek es türelmesek. Köszönöm ❤  Ha lehet ezt szeretném ha kitennék az oldalukra, mert ez igy van szóról-szóra es ritkán találkozom ilyen jó csapattal es ügyfélszolgálattal." Dóra (2018.04.08.)

"Abszolut elégedett vagyok,figyelmes pontos kiszlgálás.,Az áru érkezését nyomon követik,érdeklődnek,hogy megérkezett-e.Telefonos kapcsolt kiváló,segítőkész,kedves.Melegen tudom ajánlani mindenkinek." Lajos (2018.03.12.)

"Szerintem a weboldal tökéletes, minden könnyen kezelhető és egyértelmű. A játékokból eddig 3-at már kipróbáltunk, de szerintem a Cartagena is szuper lesz. Köszönöm, hogy hozzájárultatok a szuper szabadidő eltöltéséhez. Köszi!" Zsuzsi (2018.03.03.)

"Először rendeltem az Önök oldaláról és maximálisan elégedett voltam mindennel. Az oldaluk áttekinthető,a rendelésemet percek alatt el tudtam küldeni, mindenről tájékoztattak. A kézbesítési határidőt betartották, a csomag kifogástalan állapotban megérkezett. Gratulálok a munkájukhoz, csak így tovább! S bátran merem ajánlani bárkinek az Ön oldalukat." Linda (2017.11.18.)

"Nagyon elègedett vagyok a termèkkel:) Kislányom imádja a színes kèpeket ès a dobozt amiben van:) Gyorsan megèrkezett, ès mèg egy kis meglepetès is várt a dobozban:) Bearanyozta a napomat!! mindenkinek csak ajánlani tudom! Köszönöm szèpen!" Eszter (2017.11.14.)

"Szuper a játék. A neten található képnél, élőben sokkal klasszabb. Nagyon igényes a doboza, az anyaga is a jobbfajta műanyag és jó vastag, tartós lesz az biztos. És szuperek a minták rajta. A csomagolás, amiben kaptam az pedig szuper volt és egyedi. Egyik rendelésemet sem csomagolták ilyen szuperül." Csilla (2017.11.11.)

"A játékokat már karácsonyra vásároltam, így azokról külön-külön írni nem tudok. Azért választottam az internetes játékáruházak közül a Tiédet, mert jól strukturált, több szempont szerint is könnyen kereshető, egyértelmű és tartalmas; nagy gondot fordítottál a részletek leírására is játékonként. Adott gyártóktól  (Djeco és Avenue Mandarine) kerestem kiváló minőségű, kreatív játékokat és nálad megtaláltam mindent, amit aktuálisan szerettem volna megvásárolni. Kicsivel talán többet is :-) 

Ami még szempont volt számomra, hogy fizethettem bankkártyával a futárnál és többféle szállítási mód közül választhattam, így nem kellett aggódnom a csomag átvétele miatt sem. És ha már ott voltam, természetesen végig néztem az összes játékot... és találtam olyat, ami megtetszett...  

"Köszönöm szépen a gyors és pontos csomagküldést és a vásárlás lehetőségét!" Zsuzsanna (2017.10.18.)

"Nagyon elégedett vagyok az oldalukkal. A termékeik minőségiek, a szállítás pedig extragyors :)" Eszter (2017.10.26.)

"A honlap átláthatóságával,egyszerű kezelhetőségével is maximálisan elégedett vagyok.Az elérhető termékek választéka  hatalmas és változatos,a minőségük pedig nagyon jó,öt csillagos!Köszönöm a gyors szállítást is!Biztosan fogok még rendelni!" Mónika (2017.10.25.)

"Köszönjük! Szuperek a termékek! Csillagos ötös!" Orsolya (2017.10.16.)

"Az általam rendelt termékek rendben megérkeztek. Mindkét terméket nagyon jó minőségűnek tartom, mint általában a Djeco termékeket. Sok sikert munkájukhoz!" ŐTné (2017.08.25.)

"A honlap nagyon jól áttekinthető, a vásárlás gyors, egyszerű és megbízható. A termékekkel teljes mértékben meg vagyok elégedve. Igazi minőségi játékok! Ide még vissza fogok térni!
Csak így tovább!" Mária (2017.08.06.)
"Az oldallal kapcsolatban már leadtam az értékelésem - természetesen mindent pozitívan értékeltem, hiszen a kommunikáció folyamatos volt, a rendelt terméket időben és sérülésmentesen megkaptam. A termék szülinapi ajándék lesz a lányaimnak, hétvégén adjuk át nekik, ezt követően küldöm a benyomásainkat." Erika 2017.07.19.

"First of all, let me tell you that I bought these toys for my son, Bence who is under the autistic spectrum. I haven't tried all of them but these are my opinions: 

- Abacolor balls - it's a very good game, Bence likes it very much, he uses the pictures to play with the colours and it's really fun too..specially that he asks for more...the balls have a proper size - not big nor small, vivid colours and easy to use.

 -  Colour match puzzle - (Orchart Toys) - also one of Bence's favourite..the pictures are nice, the pieces have a good size, thick paper so we can play many times with them, you can change the order of the pictures, so it allows some flexibility in creating the colour line...really good game.

 - Geometrical forms by Djeco - we also tried this one...it's pretty difficult for Bence (he is 3,5 years old ) but I can say it's a good game... we have tried is several times and Bence liked it, I think would have been better if the pieces had more colours...but anyhow...it's easy to use and follow, helps with the fine motricity.

That's all for now. As soon as we try the other games will write to you a review. Thank you!" Elena (2017.06.23.)

"Kétéves lányunknak az öccse születésére vettük a játékot, s nagyon bevált. Élvezi az elemekből való építkezést, s szerintem még évek múlva is fog vele játszani, mikor bonyolultabb dolgoknak egyedül is nekilát majd. Ez egy jó játék akár kisiskolásoknak vagy felnőtteknek is. Jó ötlet, minőségi megvalósítás, csak ajánlani tudom. S ez a webshop gyors és mindig tudtam, hogy áll a rendelésem." Balázs (2017.05.26.)

"Az 5.5 eves fiam imadta az illatos matricakat. Vegre nem a butoraira ragasztott es nagyon aranyos tortenteteket meselt hozza. A satirozos elsőre egyaltalan nem tetszett neki,  de kb a 3. szorny satirozasanal mar a kedvenc lett. A Djeco es a Mellisa&Doug termekekben meg soha nem csalódtunk." Vera (2017.11.26.)

"Kedves Alida, nagyon szépen köszönöm figyelmességét. Szeretném dióhéjban elmesélni, hogy tegnap Marci (4) nagyon-nagyon örült és boldog volt a játékkal. Autó...autó hátán... Egyik autót a másik után csodálta meg és a korának megfelelően, okosan játszott el velük. Pillanatonként dícsérte őket és egyik ámulatból a másikba esett... Nagyon várom a karácsonyi tekebábos játékot is, hiszen most zoknikupacok jelentik a bábokat.  :-) Amint megérkezik a postával, azonnal megírom Önnek.

...és köszönöm, hogy figyel a számlázásnál, a csomagolásnál, az ajánlatoknál  :-) Nagyon jól esik, hogy körültekintő! Szép vasárnapot kívánok, nagy mosollyal, Katalin, a boldog nagyi  :D" Katalin (2017.11.26.)

"Louise baba magával ragadó! Tökéletes ajándék lesz kislányomnak! Már régóta vadászok egy olyan játékbabára, ami az én elvárásaimnak, ízlésemnek is megfelel. Oly hosszú idő után végre rátaláltam!De nemcsak a termékkel vagyok megelégedve, hanem a rendelés körüli ügyintézéssel is! Az pedig hab volt a tortán, hogy a csomagban egy kis meglepetés is lapult!"  Anna (2017.11.27.)