• Loading...

Szűrők


Vélemények

Itt szeretnénk Veletek megosztani a kedves Vásárlóink által megküldött, a webáruházat érintő véleményeket. Bízunk benne, hogy minden kedves régi és új látogatónk, Vevőnk is hasonló véleménnyel lesz és van rólunk. Mi mindannyian azon dolgozunk, hogy ez így legyen :) 

"Kedves Krisztina, Mi már régi vevői vagyunk a fejlesztőjátéknak! sok nagyon jó dolgot vásároltunk.
A bagoly is nagyon érdekes, de lehet, hogy beletörik a bicskánk,....talán elsőre kevesebb számú, színesebb madarat kellett volna választanunk... De azért még nem adtuk fel.
A termék maga KIVÁLÓ, nagyon érdekes lesz, ha egyszer elkészül. Üdvözlettel:"
(Á. Bori, 2021.09.26.)

 

"Kedves Krisztina! Már több alkalommal is rendeltem a Fejlesztő Játék Világtól és minden vásárlás után elégedett voltam a munkájukkal. Korrekt a kommunikáció, nagyon gyors a szállítás, valamint elég széles a termékválasztékuk. Csak ajánlani tudom! A Lük-ről pedig sok pozitív véleményt hallottam pedagógusoktól, ezért is választottam."
(Zajácz Boglárka, 2021.08.27)

  

„Mindkét lányom imádja a termékeket! Nagyon értékeltem, hogy amikor kiderült, hogy előttünk lecsapták az utolsót az áhított termékből, kaptam azonnal a telefont és maximális segítséget, hogy olyat találják helyette, ami a lányaimnak tetszeni fog! Mindenkinek szívből ajánlom a termékeket!”
(Kriszta 2021.05.01)

 

„Kedves Krisztina. Nem én vagyok a jatekok használoja, en csak rendeltem őket a keresztfiam reszere.
Nem tudok tehát ertekelest adni a játékokról magukról. Viszont mindénképp szeretném megköszönni gyorsagagukat és segitokeszseguket.
Kívánok tovabbi sikeres működést!”
(Timea, 2021.04.16)

  

„Szeretnèm megköszönni Önnek a segítségét, hogy ilyen gyorsan kicserélte a terméket! Üdvözlettel: Tímea”
(Tímea, 2021. 04.06) 

  

„Köszönöm szépen a játék kiszállítását! Már nagyon régóta kerestem ezt a típusú összepattintható gyöngyöt. A mérete miatt mozgássérült gyerekek manipuláció fejlesztésére használom. Elég nagy ahhoz a gyöngy, hogy azok a gyerekek is megtudják fogni, akiknek a kéz ujjainak nyitása és a tárgyak megtartása is problémát okoz. Emellett nagyon szeretem, hogy a színek tanulásánal és sorminta kirakásához is tudom használni iskolaelőkészítő feladatoknál. Köszönettel és üdvözlettel:”
(S.Judit, konduktor-tanító, 2021.04.16)

  

„Húsvétra kapta a két divattervezős füzetet a 9 éves kislányunk és azóta le sem teszi. Nagyon sokat rajzol bele és nagyon boldog volt hogy ezt kapta.
Fogunk még hasonlót rendelni. Köszönettel:”
(Judit, 2021.04.07) 

 

Cica, pizza, taco, gida sajt - azonnal sikert aratott. A 6 éves lányom nagyon szereti, de mi külön felnőttek is nagyokat játszunk vele. Pörgős és vicces játék.
Nem én voltam! - napi kedvence a 6 éves lányomnak, online órák között ezzel lazítunk. Alig várom, hogy jó sokan is kipróbálhassuk.
Mini metál színű ceruza készlet - nagyon kicsi és szinte használhatatlan, lévén mindig kitörik a hegye. Alig tudtunk színezni vele és elfogyott. Nagyon mérges vagyok! Le is fotóztam, hogy 5 kitörött hegy van az asztalon, 4 különböző hegyezővel hegyeztük és frissen bontottuk ki, nem volt leejtve.
Eladlak! - mi ezt a játékot már ismerjük és szeretjük.
Cat lady - még nem próbáltuk, de nagyon szép a játék. 
A játékokat a megrendelés után hamar át tudtuk venni.”
(Kriszti, 2021.03.25)

 

„Kedves Krisztina! Nagyon pozitív volt a véleményem a rendeléssel kapcsolatban. Készségesek és segítőkészek voltatok. Nagyon gyorsan reagáltatok a kérdéseimre mind e-mailben, mind telefonon. Külön értékeltem, hogy felhívtátok a figyelmemet arra, hogy a megrendelt termék beszerzése hosszabb időt vesz igénybe, így lehetőségem volt kicserélni egy hasonló raktáron levő termékre. Üdvözlettel:” (Horváth Imola 2021.03.17)

 

„Kedves Krisztina! A termékeket az unokahúgomnak vásároltam 5. szülinapjára, aki most épp ló és unikornis őrületben van :) Nagyon tetszettek neki a termékek, a fali kép nagyon szép, igazi nagylányos, éjszakai fényként is gyönyörű a kép, ami világít.
Az esernyő pedig nagyon masszív, de könnyű és jól alá lehet bújni, takar az esőtől, szerintem nagyon praktikus darab! És szuper, hogy átlátszó!
A kisfiamnak annyira tetszett, hogy azt hiszem neki is néznem kell hamarosan egyet, valami jó kis mintával! :)  Köszönettel,”
(Mohai Eszter, 2021.02.24)

 

„Kedves Krisztina! Köszönöm a segítségét a gyors ügyintézését, a dobozon a sérülés valóban minimális volt, az unokám nagyon örült a mentőautónak. Nem az Ön hibája, de a dobozban a mentőautónak két jobbos első ajtaja volt csomagolva, úgy hogy csak egy ajtót lehetett felszerelni. Üdvözlettel:”
(Visy Benedekné, 2021.02.22)

 

„Kedves Krisztina! A piros hintaló hamar megérkezett. Az útmutató nem volt túlbonyolított,  hanem könnyedén követhető. Hamar összeraktuk, szép és stabil. Köszönöm szépen!”
(Boglárka, 2021.02.01)

 

„A terméket a  keresztlányomnak rendeltem szülinapjára. A karckép készítő az ő kifejezett kérése volt, nagyon tetszett neki, a kedvenc elfoglaltsága lett. Üdvözlettel,”
(Hazler Mónika, 2021.01.25.)

  

„Kedves Krisztina! A játékot imádjuk, az oviban is kaptak ilyet a gyerekek mi így ismertük meg.
Nekem egy gondom van vele, hogy nincs magyar nyelvű leírás, játékszabály. A vásárlás egyszerű és gyors volt. 
A szállítás ( karacsonyt előtt) gyors volt. Köszönöm!”
(Tóth-Balogh Etelka, 2020.12.29.)

  

„Kedves Krisztina! Nagyon elégedett voltam a kiszolgálással!
A termék gyakorlatilag sehol sem volt kapható, a ti oldalatokon elérhető volt, és  az az ígéret szerepelt, hogy rendeljem meg, és visszaigazoljátok, hogy megkapom-e karácsony előtt. Nagy örömömre másnap jött az e-mail, hogy már át is vehetem a terméket az üzletben! A kolléganők nagyon kedvesek voltak, véletlenül nyitás előtt értem oda, látták hogy kint toporgok, beengedtek és kedvesen kiszolgáltak. 5 csillag! Üdvözlettel:”
(Tsamouras Hristos, Ügyvezető, LCDeal Kft., 2021.12.27)

  

„Nagyon élvezetes volt kirakni a világtérképet az unokánkkal együtt.
Ilyesmit kerestünk, és hamar meg is találtuk a honlapon. Nagyon jó az életkor szerinti szortírozás. Üdvözlettel:”
(Iker Lászlóné Gabi, 2020.12.26)

 

„Kedves Krisztina, A kislányom nagyon élvezi a chimie chemistry játékot. Izgalmasnak, érdekesnek találja. 4-5 kísérlet sem elég neki egy huzamban :) 
Külön óriási köszönetet szeretnek mondani azért, mert a termek-noha később rendeltuk, mint ahogy a honlapon írva volt - mégis időben ideert, így a Jézuska be tudta tenni a fa alá:)
Ez volt az első rendelesunk tőletek de egészen biztosan nem az utolsó :) nagyon boldog ünnepeket kívánunk Nektek! Szeretettel:”
(Reka, 2020.12.26)

 

„Kedves Krisztina!  Szuper oldal, minőségi játékokkal. Hangszereket vásároltunk. Az egyiket sajnos nem sikerült beszerezned időben, azonban telefonon készségesen segítettél, hogy mit válasszunk helyette, ami nagyon pozitív érzéssel töltött el. 
Nagy meglepetésre a szombati egyeztetést követően, hétfő reggel már a kezemben is volt a csomag. 
A kislányom imádja, figyelemfelkeltő és szórakoztató ajándék volt a fa alatt. Köszönjük! :)”
(Rita, 2020.12.25.)

  

„Kedves Krisztina! Karácsonyi ajándékot kerestem a neten  kisfiaimnak és megtetszett,hogy érdekes és egyedi kreatív ajándékok közül lehet válogatni . Ezen kívül nagyon igényes a weboldal. Biztos fogok még máskor is erről az oldalról vásárolni.”
(Karolina, 2020.12.23)

  

„Kedves Krisztina! A játékról sajnos nem tudok még véleményt mondani, hiszen karácsonyi ajándék lesz. A termék rendelési folyamata, és a kiszállítás viszont szuper volt. Köszönöm a gyors, rugalmas ügyintézést. Üdv:”
(Ferenc, 2020.12.20)

 

„Minden gyorsan, pontosan működött.
Egyet azonban nem értek: a tegezést. Sosem találkoztunk, nem ismerjük egymást, nem hiszem, hogy egy korosztályhoz tartoznánk, mivel már elmúltam 76. 
Szívélyes üdvözlettel”
(Somody Nándor, 2020.12.19)

  

„Kedves Krisztina! A játékokról sajnos nem tudok nyilatkozni, mert ajándék lesz valamennyi.. A honlappal kapcsolatban pedig csak egy “problémát” említenék:
Sajnos olyan sok szép és hasznos játék szerepel a kínálatban, hogy nagyon - nagyon nehéz választani közülük! Legszívesebben az összeset megvenném!  Külön köszönet a gyors kézbesítésért! Üdvözlettel,”
(Márti, 2020.12.19)

 

„Kedves Krisztina! Többször rendeltem már Djeco terméket, mind gyönyörű minőségi játék volt, amivel a kis unokám imád játszani, köszönöm!:-)

"Minőségi, élethű szerepjáték, gyönyörű színvilággal, igazi szülinapi ajándék egy pici lánynak! Ajánlani tudok minden Djeco terméket!"
(Csilla, 2020.12.15)

  

„Kedves Krisztina! A megrendelt játékokkal kapcsolatban egyelőre nem tudok véleményt mondani, mivel azokat karácsonyi ajándéknak szánom, így még nem láthatom a gyerkőcök reakcióját.
A megrendelés rendben, az ígért időn belül megérkezett.
Szeretném megköszönni azt, hogy egy megrendelt, de várhatóan nem szállítható játékkal kapcsolatban felhívtak és nagyon jó tanácsokkal láttak el a helyettesíthetőséget illetően! A szállítani nem tudott játék vételárát azonnal visszautalták. Köszönöm a segítségüket!”
(Tünde, 2020.12.08)

 

„Rugalmas ügyintézés, szuper információ, gyors kiszállítás. Keresztlányom imádta, sőt még kéri h rendeljek. Nagyon köszönöm.”
(Éva, 2020.12.06)

  

„Kedves Krisztina! Szeretném Önnek és valamennyi kolléganőjének hálásan  megköszönni a telefonban tanúsított kedvességüket, segítő készségüket és gyors munkájukat, melynek köszönhetően a megrendelt karcképek 3 unokám mikulás zacskájába kerülhetnek időben. Gyorsaságuk példaértékű. szerda délután 4 -kor beszéltem Önökkel telefonon és csütörtök délben Veszprémben volt a kért csomag. Még egyszer nagyon köszönöm! Munkájukhoz kívánok sok erőt,  jó egészséget, kitartást, és sikereket. 

A decemberi kereskedelemben tapasztalható megnövekedett munka és terhelés  ellenére áldott adventi időszakot és gyertyafényes szép estéket kívánok Önöknek. 
Kérem, adja át kolléganőinek is jókívánságomat és köszönetemet. Üdvözlettel:”
(Czank Ágnes, 2020.12.05)

  

„Kedves Krisztina,

Megkaptam a küldeményt, és nagyon köszönöm! Kérdésem lenne, hogy nem kellett volna nekem még valamennyit ráfizetnem az új mancs őrjárat játék miatt? A futár nem kérte… A vásárlással elégedett vagyok, nagyon rugalmasan és segítőkészen álltak hozzá a cseréhez, ez nekem nagy segítség volt. Az egyes termékeket még nem bontottam fel, azok ajándékok lesznek, így azokról egyelőre nem tudok nyilatkozni. Köszönöm és szép napot kívánok!”
(Viki, 2020.11.27)

 

„Kedves Krisztina! Nagyon meg vagyok elégedve mindennel kapcsolatban. Gyorsan megkaptuk a megrendelt termékeket. Karácsonyi ajándék lesz. Biztosan lesz öröm. Köszönöm. További jó munkát kívánok. „
(Bea, 2020.11.26)

 

„Köszönöm szépen, megérkezett a fa ékszer szett, amit rendeltem. Nagyon szép, jó minőségű a termék. Biztos vagyok benne, hogy az unokahúgomnak is tetszeni fog, amikor megkapja ajándékként. Üdvözlettel”
(Dorottya, 2020.11.22)

  

„Kedves Fejlesztő Játék Világ Csapat! Maximálisan megvagyok elégedve a termékekkel amiket megkaptam Tőletek! És hogy a Kedves Kolléganő felhívott és mondta hogy picit késni fognak a szállítással mert 1 termék hiányzik. De így is időben megérkezett minden! Szuperek vagytok, csak így tovább! Szép napot kívánok”
(Molek-Bozsik Krisztina, 2020.11.18)

  

„Kedves Krisztina, Mivel az alant felsorolt termékek karácsony napján kerülnek átadásra, így azokról érdemben nyilatkozni nem tudok.
A honlap átlátható, felhasználóbarát és bőséges:)
A budaörsi játékbolt csábító, aranyosak a lányok – sikerült még egy jó pár dolgot a rendeléshez vásárolnom... és ez így van jól!”
(András, 2020.11.12)

 

„Köszönöm szépen, minden nagyon igényes és szép! A termékeket szuper gyorsan megkaptuk!Üdvözlettel”
(Mara, 2020.10.14)

 

„A játékokat ugyan még nem bontottuk ki, de a megrendelés folyamata, illetve az ügyfélszolgálat hozzáállása, a kommunikáció és az együttműködésre való törekvés meggyőző és dicsérendő volt. Köszönöm a rugalmasságot, kedvességet, precizitást. Ajánlom az oldalt, használják/ használjátok bizalommal! Üdvözlettel:”
(Eszter, 2020.09.14)

  

„Kedves Krisztina! A varrókészletet ajándékba vásároltam és az ajándékozott nagyon örült neki.Láthatóan minőségi termékről van szó, nagyon meg vagyunk vele elégedve. Köszönöm”
(Kriszti, 2020.07.02)

 

„Kedves Krisztina! Küldöm a véleményemet a játékokról, azonkívül h fantasztikus élményt okoztunk vele. Csatolom a képeket is.
Egyelőre ezeket adtuk oda:

  1. Trükkös teher: 4 éves kisfiam kapta es minden képzeletet felül múlva már az első pillanattól ráérzett a kockák behelyezésére. Ugyan van egy kis füzet feladványokkal, de ha egyedül jatszik, akkor ő maga találja ki h melyik színű kockát, melyik kocsiba szeretne elhelyezni es addig ügyeskedik, amíg sikerül. Bámulatosan gyorsan megy neki. Látom, hogy boldog a sikerétől.
  1. Smart max: 4 éves kisfiam több fejlesztő játékot kapott a születésnapjára, de ez lett a kedvence. Annyira klasszul pattinthatóak az elemek egymáshoz, hogy ugyan a dobozon vannak elképzelések, miket lehet építeni, itt szinten a gyermeki ész előrébb van és klassz autókat tudnak készíteni.
  2. Double cross

Ezt a játékot választottuk végül a 4 éves kisfiamnak a tangram helyett. Ugyan egy picike doboz, de bőven elegendő puzzle darabot tartalmaz. Nagyon ötletes kártyák vannak hozza, de szokás szerűen a gyerekek továbbfejlesztve több mindent építenek belőle. Az elemek műanyagok így egy picit csúsznak, így mindenképp 4-5 eves kortól ajánlom.”
(H.Krisztina, 2020.06.10)

 

„Kedves Krisztina! Nagyon szépen köszönjük, hogy ilyen gyorsan, rendelés után másnap, kézbesítették a csomagot! A legkisebb gyermekem születésnapjára hatalmas nagy örömöt okozott! De persze a nagyobbak is szívesen játszottak vele.
A termék egy repülőgép, amely számos szerepjáték fontos kelléke! Mindenkinek ajánlom! Szuper! Az anyaga pont egy 2 évesnek megfelel, hiszen a gyermek kezében nincs akadály, csattan minden felé, úszik a vízben és landol a homokban! A kedves anyukák ezt nagyon jól tudják! Masszív kis jármű!
Még egyszer köszönjük a korrekt együttműködést!”
(Adrienn, 2020.06.08)

 

„Teljes mértékben meg vagyok elégedve a termékekkel. Az eladó is nagyon segítőkész volt. Amióta megvan a könyvkanapé még jobban imád a gyerek olvasni.”
(Csilla, 2020.06.08)

  

„Kedves Krisztina! Nagyon szuper játékot vásároltam Önöknél! A három féle fa autók azonnal megtetszettek az unokámnak!!! Ötletes, nem balesetveszélyes!! Szeretünk velük játszani!”ű
(Tamásné Gizi, 2020.06.07)

 

„Kedves Krisztina! Köszönöm szépen.
Nagyon tetszett a gyors ügyintézés, a csomag hamar megérkezett.
A Kinoptic játék rögtön elbűvölte majdnem 4 éves kislányomat, és persze engem is. Még fel sem fedeztük, hogy mennyi titkot rejt ez a kis kert, szerintem sokat fogunk játszani vele.
A Tutajra fel játék még elsőre nem annyira indította be a fantáziánkat, mint reméltem, de azért van benne lehetőség és tetszik. A többi játékot még nem próbáltuk. Szép napot kívánok!"
(Zsófia, 2020.06.05)

 

A bolt kiváló játékokat kínál, kiemelném a Magnimo fajátékokat, aminek minősége és igényesen kialakított formái, rajzolása olyan amit még nem láttam ilyen mágneses játékok között.”
(Dávid, 2020.05.22)

 

 

„Kedves Krisztina, Elnézést kérek a lassú válaszért, de csak apránként adtuk oda a kicsinek a játékokat, és a tapasztalatok alapján szerettem volna reagálni. 
Little Dutch Járássegítő: A kockákat nagyon szívesen pakolja, gyorsan meglettek a kedvenc elemei, biztos hogy azokkal kezdi meg a játékot. Gyorsan felfedezte azt is, hogy a talicska részbe nagyobb játékokat tud tenni, és tolva könnyedén messzire jut vele.

Érzékfejlesztő labda szett: Szívesen játszik velük, naponta változik, melyik a kedvenc, amit rakosgat, rágcsál. 

Labda, tengeri állatokkal: Eleinte nem tudott mit kezdeni vele, de ahogy észrevette hogy pattog, gyorsan használatba vette. Kezdetben nehezen fogta meg, mert elég nagy volt, de gyorsan rájött hogyan lehet kezelni, nagy siker élmény volt neki. Már egyedül veszi ki a fiókból és hordozza, dobálja
További szép napot kívánok,”
(Szabó Réka, 2020.05.18)

  

„Mivel nem kaptam mellékelten linket, hogy hol tehetem meg a véleményezést így email formájában küldöm azt el.
É
n egy állatos útvesztőt rendeltem a kislányomnak, amit az 1 éves szülinapjára ajándékba szánt matatófalára rendeltem.
A játékkal megvagyunk elégedve, minőségi, aranyos és tetszetős. Kislányom nagyon szereti.
A rendeléstől számított második napon már meg is hozta a futár, nagyon gyors volt a kiszállítási idő. 
Teljesen megvagyok elégedve a szolgáltatással, a szállítási idővel és a termékkel. Mindenkinek csak ajánlani tudom. ”
(Netta, 2020.05.03)

  

„Először is szeretném elmondani, hogy az Önöknél vásárolt: 3 in 1 fejlesztő játék szett, pillangók (SC. 3-7 év) a lányom leírása alapján nagyon szép és igényes játék. (én még sajnos nem láttam mivel a karantén miatt nem mehettem el hozzájuk) Különös sikere volt a "pillangók" című résznek, azt többször is el kellett játszani egymás után. Már alig várom, hogy én is játszhassak vele. Részemről mindenkinek ajánlom, hogy az Önök által forgalmazott játékokat vásárolják, nem csak a termékeik minősége, hanem a segítőkész kiszolgálás miatt is . Számomra nagy segítség volt  gyors intézkedésük, hiszen a "Nyuszi" időben megérkezett.”

(Rózsika, 2020.05.01)

  

„Kedves Krisztina! A Flexilight olvasólámpa nagy siker volt. Kezdő olvasó fiam kapta a múmiás verziót egy könyv melle húsvétra. Imádja. Úgy néz ki, a kisebbik fiamnak is kell rendelnem. :)
Az Aquarell festőkészletekből már sok verziót rendeltünk. Nagyon élvezik a gyerekek a művészi alkotások elkészítését, melyek a nappalink díszei lettek. Az ajánlott korosztálynál jelentősen fiatalabbak voltak a fiaim, mikor először kaptak ilyet, es telitalálat volt. Véleményem szerint kisebbeknek is szuper ajándék. Üdv”
(G-L Brigitta, 2020.04.17)

 

"Mindegyik játék jó választás volt. A pici lányom, aki 4 hónapos elmúlt, nagyon figyeli a zenedobozt, kedves dallama van, amit nem lehet megunni. A creator 1 játék pedig a fiamat kötötte le rögtön, kiváló apa-fiú játék és nagyon jó fejlesztő. Köszönjük."
Edina (2020.04.15.)
 

"Köszönünk szépen mindent maximálisan elégedettek vagyunk a termékekkel. Gyors kiszállítás, és szép játékok. Kisfiam 2 éves és nagyon örült."
Katalin (2020.04.14)


"A játékokat nagyon jól tudom hasznosítani a munkám során. Fejlesztőpedagógus vagyok, 8-13 éves korú gyerekekkel foglalkozom. A gyerekek szeretik. Élvezettel használják. Fejleszti a logikai gondolkodásukat, figyelmüket. Ajánlani tudom mindenkinek."
Anita (2020.03.23.)

 

"A megrendelt játékok mind nagyon jó minőségűek.Én a  13 éves lányomnak rendeltem azokat, mellyek nagy-nagy sikert arattak, még a telefonozást is beelőzte az ékköves vászonkép készítés, aminek nagyon örültem. Így elértem a célom!wink És a többi játék még sorra sem került! Örülök, hogy megnéztem a korosztályos és a személyiségre vonatkozó ajánlást a honlapon, mert onnan kaptam az ötletet, köszönöm. Én csak ajánlani tudom ezt a webáruházat, és a vásárlás is nagyon flottul ment. 
Üdvözlettel"
Renáta (2020.02.24)

 

"De szuper, hogy ilyen odafigyeléssel vagy a vevőid iránt.
Küldöm lentebb a játékról a véleményünket.
Valentin-napra vásároltam a páromnak ezt a gésás tematikájú 2 személyes társast. Az egyszerűsége mellett van mélysége is, már az első pillanatban olyan döntést kell hozni, ami kihatással lesz a további játékra. Már az első játék izgalmakat tartogat, de rögtön jön az érzés, hogy 'MÉG! MÉG! MÉG EGYET!'. Minél többször játszunk, annál kiélezettebb a küzdelem, még izgalmasabb, ha az első fordulóban nem sikerül egyikünknek sem nyerni. Bátran ajánlom azoknak, akik gyors, pörgős, de mégis gondolkodós játékot keresnek, amit időről-időre újra le fognak venni a polcról. Kis mérete miatt utazásokhoz is ideális társ lehet! Ha gyakran játszotok ketten, ez egy kötelező darab!" 
Móni (2020.02.21)
 
 
"Kedves Krisztina! 
Ajándék lesz még nem használtuk őket. 
Általában nagyon szeretem ezt a márkát szinte minden jó minőségű a termékeik közül. A festékeket azért vettem mert van ilyen gyöngyház gombfestékünk ami szuper minőségi erős színű imádnak vele festeni a gyerekeim.. Úgy gondolom ezek is hasonlóan jók lesznek. 
A puzzle is nagyon szép és minőségi rendszeresen vásárolok Djecot. 
Üdvözlettel"
Zsófia (2020.002.20) 

 

"Az egész rendelési folyamat világos, érthető, egyszerű,  a termék kiváló és rekordidő alatt  megérkezett. Csak ajánlani tudom mindenkinek,  a Fejlesztő Játék Világ  termékeit. Köszönök mindent."
F. Jánosné (2020.02.17)

 

A kiszolgálás tökéletes en kielégítő volt.
Gyors kommunikáció és szállítás és még telefonon is felhívtak azonnal, h összekészítették az árut.
Máskor is szívesen vásárolok itt! 
Annamari (2020.02.17.)

 

"Már nem először rendelek Tőletek, 
maximális profizmus és kedvesség jellemzi minden munkátokat.
A kapcsolattartó kedves, rugalmas és segitőkész. 
A gyerekek imádják a játékaitokat, szülőkémt pedig könnyű jót találni, mert csupa értelmes, hasznos és szórakoztató játék közül választhatok."
Olivia (2019.12.07.)

 

Fantasztikusak a játékok! A bolt rendkívül korrekt, gyors, pontos. Többször vásároltam itt és mindenkinek csak ajánlani tudom!    
Szilvi (2019.11.29)

 

"Örülök, hogy ráleltem a fejlesztő játék világ oldalára. Nagyon jól tudtam használni a honlapot, a játékok gyönyörűek és tartósak! A szolgáltatás pedig nagyon emberi, kedves! Biztosan fogok még rendelni! "
Andi (2019.11.22.)
 
 
"A csomag, amiben a megrendelt két játékot feladtátok a címemre, a szállítás során megsérült, és mindkettőnk hibáján kívül visszakerült a feladóhoz, Hozzátok. Telefonbeszélgetésünk során kiderült, hogy az egyik játék is megsérült. Mivel abból a játékból nem volt több raktáron, nagyon kedvesen felajánlottátok, hogy kerestek helyette másik játékot, s a csomagot még aznap, másnapi érkezéssel újra feladtátok a címemre. Így a két játék épp ideért a születésnapi ünnepségre. Nagyon köszönöm a támogató, segítőkész és gyors munkátokat!
A gyerekek nagyon szeretik a játékokat! Mindkettő kiváló és szép. Azt kaptam, amit elképzeltem. 
A mágneses képkombináló - kirakó szuper fejlesztő játék, 2 éves Ákos unokánk nagy érdeklődéssel rakja ki a képen látható és az általa kitalált figurákat. És tényleg! Autóban is ideálisan használható, ami külön értéke a játéknak. Kézügyesség, memória, figyelem és kombinációs képesség fejlesztő. Kiváló és gyönyörű játék.
A pomponragasztó játék kislányoknak ideális. Édesek a képek, a figurák, sokat nevetnek anyukájával, miközben a színes pamacsokkal feldíszítik a képeket. Kézügyességet, szépérzéket, figyelmet, kitartás egyaránt fejleszti. Mert rengeteg pompon van!
Mindkét játék telitalálat lett kétéves fiú és három éves kislány unokánk részére.
Karácsonyi ajándékot is Nálatok fogunk vásárolni.
Köszönettel és üdvözlettel"
Zsuzsanna (2019.11.14.)
 
 
"Kedves FJV,
A termekekkel teljesen elegedett vagyok, es a honlap is konnyen kezelhető, logikusan felepitt. Tetszik a korcsoport szerinti valogatas is. A legszuperebb a vizzel festo keszlet. Szerintem fogok meg Toled rendelni a jovoben."  Udvozlettel: 
Eszter (2019.11.14)
 
 
"Kedves F.Játékvilág!
A termék időben megérkezett, bár akadt egy kis probléma, amit nagyon gyorsan és kedvesen reagáltak le. Ilyen szintű hozzáállással, segítőkészséggel és kedvességgel én még nem találkoztam, pedig gyakran rendelek interneten keresztül. Mivel a termékek csak később lesznek ajándékozva, ezért még az örömködésről nem tudok nyilatkozni. Nekem személy szerint nagyon tetszik mind, és épp olyan, mint a képekensmile. Köszönöm" Hajnalka (2019.11.11)

 

"A honlapról:  röviden: nagyon tetszik.
Informatív, átlátható, korrekt, mindent tud, amit egy ilyen honlaptól várok. Fantasztikusan jól használhatók a szűrői, az oldal sok szempontú keresésre ad lehetőséget. Tartalmi és formai szempontból is igényes játékokat kínál.Biztos, hogy fogok még rendelni, és minden ismerősömnek ajánlom, aki játékban érdekelt. :)"
Katalin (2018.07.16.)

 

"Kedves Fejlesztő Játék Világ,

Ha lehetseges én nem a termékeket szeretném értékelni hanem Önöket. Nagyon hálás vagyok a gyorsaságért, a flexibilitásért es azért mert minden óhajomat teljesitették hogy a kisfiamnak minden meglegyen a születésnapjára. Kedvesek es türelmesek. Köszönöm ❤  Ha lehet ezt szeretném ha kitennék az oldalukra, mert ez igy van szóról-szóra es ritkán találkozom ilyen jó csapattal es ügyfélszolgálattal."
Dóra (2018.04.08.)

"Abszolut elégedett vagyok,figyelmes pontos kiszlgálás.,Az áru érkezését nyomon követik,érdeklődnek,hogy megérkezett-e.Telefonos kapcsolt kiváló,segítőkész,kedves.Melegen tudom ajánlani mindenkinek." 
Lajos (2018.03.12.)

"Szerintem a weboldal tökéletes, minden könnyen kezelhető és egyértelmű. A játékokból eddig 3-at már kipróbáltunk, de szerintem a Cartagena is szuper lesz. Köszönöm, hogy hozzájárultatok a szuper szabadidő eltöltéséhez. Köszi!"
Zsuzsi (2018.03.03.)


"Először rendeltem az Önök oldaláról és maximálisan elégedett voltam mindennel. Az oldaluk áttekinthető,a rendelésemet percek alatt el tudtam küldeni, mindenről tájékoztattak. A kézbesítési határidőt betartották, a csomag kifogástalan állapotban megérkezett. Gratulálok a munkájukhoz, csak így tovább! S bátran merem ajánlani bárkinek az Ön oldalukat."
Linda (2017.11.18.)

"Nagyon elègedett vagyok a termèkkel:) Kislányom imádja a színes kèpeket ès a dobozt amiben van:) Gyorsan megèrkezett, ès mèg egy kis meglepetès is várt a dobozban:) Bearanyozta a napomat!! mindenkinek csak ajánlani tudom! Köszönöm szèpen!
Eszter (2017.11.14.)


"Szuper a játék. A neten található képnél, élőben sokkal klasszabb. Nagyon igényes a doboza, az anyaga is a jobbfajta műanyag és jó vastag, tartós lesz az biztos. És szuperek a minták rajta. A csomagolás, amiben kaptam az pedig szuper volt és egyedi. Egyik rendelésemet sem csomagolták ilyen szuperül."
Csilla (2017.11.11.)


"A játékokat már karácsonyra vásároltam, így azokról külön-külön írni nem tudok. Azért választottam az internetes játékáruházak közül a Tiédet, mert jól strukturált, több szempont szerint is könnyen kereshető, egyértelmű és tartalmas; nagy gondot fordítottál a részletek leírására is játékonként. Adott gyártóktól  (Djeco és Avenue Mandarine) kerestem kiváló minőségű, kreatív játékokat és nálad megtaláltam mindent, amit aktuálisan szerettem volna megvásárolni. Kicsivel talán többet is :-) 

Ami még szempont volt számomra, hogy fizethettem bankkártyával a futárnál és többféle szállítási mód közül választhattam, így nem kellett aggódnom a csomag átvétele miatt sem. És ha már ott voltam, természetesen végig néztem az összes játékot... és találtam olyat, ami megtetszett...  


"Köszönöm szépen a gyors és pontos csomagküldést és a vásárlás lehetőségét!" Zsuzsanna (2017.10.18.)


"Nagyon elégedett vagyok az oldalukkal. A termékeik minőségiek, a szállítás pedig extragyors :)"
Eszter (2017.10.26.)


"A honlap átláthatóságával,egyszerű kezelhetőségével is maximálisan elégedett vagyok.Az elérhető termékek választéka  hatalmas és változatos,a minőségük pedig nagyon jó,öt csillagos!Köszönöm a gyors szállítást is!Biztosan fogok még rendelni!"
Mónika (2017.10.25.)


"Köszönjük! Szuperek a termékek! Csillagos ötös!"
Orsolya (2017.10.16.)


"Az általam rendelt termékek rendben megérkeztek. Mindkét terméket nagyon jó minőségűnek tartom, mint általában a Djeco termékeket. Sok sikert munkájukhoz!"
ŐTné (2017.08.25.)


"A honlap nagyon jól áttekinthető, a vásárlás gyors, egyszerű és megbízható. A termékekkel teljes mértékben meg vagyok elégedve. Igazi minőségi játékok! Ide még vissza fogok térni!
Csak így tovább!"
Mária (2017.08.06.)


"Az oldallal kapcsolatban már leadtam az értékelésem - természetesen mindent pozitívan értékeltem, hiszen a kommunikáció folyamatos volt, a rendelt terméket időben és sérülésmentesen megkaptam. A termék szülinapi ajándék lesz a lányaimnak, hétvégén adjuk át nekik, ezt követően küldöm a benyomásainkat."
Erika 2017.07.19.


"First of all, let me tell you that I bought these toys for my son, Bence who is under the autistic spectrum. I haven't tried all of them but these are my opinions: 

- Abacolor balls - it's a very good game, Bence likes it very much, he uses the pictures to play with the colours and it's really fun too..specially that he asks for more...the balls have a proper size - not big nor small, vivid colours and easy to use.

 -  Colour match puzzle - (Orchart Toys) - also one of Bence's favourite..the pictures are nice, the pieces have a good size, thick paper so we can play many times with them, you can change the order of the pictures, so it allows some flexibility in creating the colour line...really good game.

 - Geometrical forms by Djeco - we also tried this one...it's pretty difficult for Bence (he is 3,5 years old ) but I can say it's a good game... we have tried is several times and Bence liked it, I think would have been better if the pieces had more colours...but anyhow...it's easy to use and follow, helps with the fine motricity.

That's all for now. As soon as we try the other games will write to you a review. Thank you!"
Elena (2017.06.23.)


"Kétéves lányunknak az öccse születésére vettük a játékot, s nagyon bevált. Élvezi az elemekből való építkezést, s szerintem még évek múlva is fog vele játszani, mikor bonyolultabb dolgoknak egyedül is nekilát majd. Ez egy jó játék akár kisiskolásoknak vagy felnőtteknek is. Jó ötlet, minőségi megvalósítás, csak ajánlani tudom. S ez a webshop gyors és mindig tudtam, hogy áll a rendelésem."
Balázs (2017.05.26.)


"Az 5.5 eves fiam imadta az illatos matricakat. Vegre nem a butoraira ragasztott es nagyon aranyos tortenteteket meselt hozza. A satirozos elsőre egyaltalan nem tetszett neki,  de kb a 3. szorny satirozasanal mar a kedvenc lett. A Djeco es a Mellisa&Doug termekekben meg soha nem csalódtunk."
Vera (2017.11.26.)


"Kedves Alida, nagyon szépen köszönöm figyelmességét. Szeretném dióhéjban elmesélni, hogy tegnap Marci (4) nagyon-nagyon örült és boldog volt a játékkal. Autó...autó hátán... Egyik autót a másik után csodálta meg és a korának megfelelően, okosan játszott el velük. Pillanatonként dícsérte őket és egyik ámulatból a másikba esett... Nagyon várom a karácsonyi tekebábos játékot is, hiszen most zoknikupacok jelentik a bábokat.  :-) Amint megérkezik a postával, azonnal megírom Önnek.

...és köszönöm, hogy figyel a számlázásnál, a csomagolásnál, az ajánlatoknál  :-) Nagyon jól esik, hogy körültekintő! Szép vasárnapot kívánok, nagy mosollyal, Katalin, a boldog nagyi  :D"
Katalin (2017.11.26.)

"Louise baba magával ragadó! Tökéletes ajándék lesz kislányomnak! Már régóta vadászok egy olyan játékbabára, ami az én elvárásaimnak, ízlésemnek is megfelel. Oly hosszú idő után végre rátaláltam!De nemcsak a termékkel vagyok megelégedve, hanem a rendelés körüli ügyintézéssel is! Az pedig hab volt a tortán, hogy a csomagban egy kis meglepetés is lapult!"  
Anna (2017.11.27.)