• Loading...

Szűrők


Játék rendelés - Az internetes vásárlás előnyei

Játékboltot keresel? Nekünk van egy jobb ötletünk: a játékbolt beköltözik a nappalidba! Neked ki sem kell mozdulnod a lakásból, mert néhány kattintással máris olyan játékot, társasjátékot vásárolhatsz online, amilyet csak szeretnél.

Nálunk 100%-ban biztonságos az internetes játék rendelés: online játékboltunk rendelkezik a "Megbízható bolt" tanúsítvánnyal is, így megspórolhatod magadnak a benzint és az idegeskedést is, amíg a városban keresnél jó játékboltot.

 Az internetes vásárlás előnyei – Játékbolt bármelyik városban vagy játék rendelés?

Miért jobb és kényelmesebb a játék rendelés online, mint játékboltra vadászni? Mi az, amit egy  játékboltban nem tudsz megtenni, de online játék rendeléskor igen?

 - Játék kategóriákra kereshetsz, hogy minél könnyebben válassz gyerekjátékot: van itt játék fiúknak, játék lányoknak, fejlesztő játékok, kreatív játékok, társasjátékok, játék baba, játék babakocsi, baba játékok, építős játékok, gyöngyfűzős játékok...

 - Akciós játékok? Minden akciós játékot megtalálsz az Akciós játékok menü alatt összegyűjtve.

 - Húsvéti játékok? Karácsonyi játékok? Játékok születésnapra? A legnépszerűbb játékokat is összeszedtük neked, hogy a megajándékozott öröme minél nagyobb legyen!

 - Téged csakis a legjobb játékok érdekelnek? Nálunk kiemelt helyük van - mintha csak egy csinos kis polcon látnád őket egy játékboltban! Csak nézz körül a Legjobb játékok kategóriában, ahol a legjobb társasjátékok és a legjobb felnőtt játékok is várnak.

- Imádod a játékokat és érdekelnek a legújabb játékok? Ezeket is megtalálod az online játékboltban, a Legújabb Játékok menügomb alatt sorakoznak a legújabb fajátékok, kreatív játékok, fejlesztő játékok, szerepjátékok, építőkockás játékok, stratégiai társasjátékok, Lego játékok. 

- Ciki, amikor órákig válogatsz egy játékboltban, és már mindenki azt figyeli, mit csinálsz? Esetleg nincs is időd felkeresni egy, pláne nem több játékboltot? Online játék rendeléskor addig válogatsz, ameddig akarsz - a játékokat kipakolhatod a kosárból és más játékot tehetsz a kosárba, sőt, az online játék rendelést intézheted laptopról, asztali gépről, tabletről vagy akár mobiltelefonról is reggeli előtt, az ebészünetben vagy akár éjszaka.

- Rossz az idő? Esik az eső, esik a hó, nagy a kánikula, a lakásból sem akarsz kilépni? Vagy egyszerűen fáradt vagy és nincs is igazán kedved játékboltot keresni? Sebaj, otthon akár pizsamában is rendelhetsz játékot online, senkit nem érdekel, mit viselsz! Online játékot rendelni a legkényelmesebb dolog, amit csak tehetsz, sokkal jobb, mint ha játékboltba mennél!

- Nincs elég pénz nálad? Ha online rendelsz játékot, akkor akár átvételkor is fizethetsz a futárnak! Ráadásul online játék rendeléskor sokszor kedvezőbb áron juthatsz játékokhoz, mint a legtöbb játékboltban.

 Játék vásárlás a városban vagy  játék rendelés online a kanapédról

Mit kell még tudnod?

 - Nem kell regisztrálnod az online játékbolt oldalára, nálunk a regisztráció nélküli vásárlás is lehetséges.

 - A megrendelt játékot akár másnap átveheted, de többféle szállítási mód közül is választhatsz.

 - Nincsenek rejtett költségek az online játék rendelés során: az online játék rendeléskor pontosan láthatod a szállítási díjakat, de ingyen kiszállítás is járhat a megrendelt játék mellé!

 - Online játék rendeléskor fizethetsz átvételkor a futárnak, de előreutalással, vagy akár bankkártyáról is rendezheted a számlát.

 - Játékot rendeltél online, de meggondoltad magad? 15 napon belül indoklás nélkül elállhatsz a szerződéstől, és visszaküldheted vagy visszahozhatod a megrendelt játékot, terméket az eredeti, zárt dobozban, mi pedig a visszaérkezését követően 14 napon belül visszatérítjük a megrendelt játékok, termékek árát.

 - Online rendeltél játékot? A csomagodhoz hozzájuthatsz számos átvételi ponton, de akár házhozszállítással is kérheted! Nem tartózkodsz állandóan otthon ? Ez sem gond! A játék kiszállítást a munkahelyedre is intézzük akármelyik városba!

 Játékbolt a városodban = online játékbolt, az otthonodban!

Gyere, és rendelj játékokat online most!