• Loading...

Szűrők


Fejlesztő játékok
Életkor szerint
Fiú/Lány
Játékosok Száma Szerint
Ár szerint
MÁRKA SZERINT

Intelligens gyurma:

El tudsz képzelni olyan különleges anyagot, mely: nyúlik, mint a rágógumi; pattan, mint a labda; szakad, mint a papír; törik, mint a porcelán; világít a sötétben; mágneses; hőre, napfény hatására megváltoztatja a színét?

Az Intelligens Gyurma képes mindezekre!

Az Intelligens Gyurma egy különleges, izgalmas kreatív játék, mely kiváló minőséget képvisel. Felhasználási lehetőségeinek tárháza széles, melynek csak a képzeleted szab határt. Engedd, hogy téged is elkápráztasson! Mindenki talál benne olyat, ami megmosolyogtatja, feldobja a napját, vagy ha arra van szüksége megnyugtassa. Amellett, hogy kiváló szórakoztató eszköz rendkívül jó kézügyesség- és kreativitás-fejlesztő játék, de alkalmas a stressz oldására is. A hosszú élettartamú játék akár egész életre szóló élményt kínál számodra! Kiváló ajándék, illetve meglepetéstárgy lehet. Az Intelligens Gyurma minden korosztályt levesz a lábáról. 

Típusai: sima, mágneses, világító, csillámló, színváltó, fémes, gyurmaszörny, limitált, színjátszó, színváltós, átlátszó

FONTOS! Ha már nem játszotok vele, tedd vissza a fémdobozba, mert, kb. 20-25' alatt szétfolyik.:) Ugyanezen okokból vigyázz, hogy gyermeked ne rejtse a zsebébe, mert a szövetszálak közé folyik, és onnan egyetlen mosógép sem szedi ki:)

Kategóriák "Intelligens gyurma" alatt:A kiválasztott kategóriában nem található termék!