Fröccs, magyar tervezésű kártyajáték (8-99 év)

Fröccs, Hajnóczy Soma kétszeres bűvészvilágbajnok, aki a Showder Klubból is ismerős lehet, által tervezett könnyed kártyajáték. Ki adja el a sarki presszóban a legfinomabb fröccsöket és kinek sikerül azokat a legjobb borból bekevernie? Vegyetek poharakat, gyű... Tovább

8.690 Ft

db 
Kosárba


Állapot: ELŐRENDELHETŐ, várható beérkezés: NOVEMBER

Fröccs, Hajnóczy Soma kétszeres bűvészvilágbajnok, aki a Showder Klubból is ismerős lehet, által tervezett könnyed kártyajáték.

Ki adja el a sarki presszóban a legfinomabb fröccsöket és kinek sikerül azokat a legjobb borból bekevernie? Vegyetek poharakat, gyűjtsetek kártyákat és reménykedjetek benne, hogy a többiek nem löttyintik ki a gyöngyöző szódát, nem szívatják fel zsíroskenyérrel a bort. Vagy alkudozzatok velük, ha ilyen lapot játszanak ki felétek! De ha nem hagyják magukat megvesztegetni, javíthattok a helyzeten a karakteretekkel: Böske, a Rettentő vagy Vízköpő Karesz még tető alá hozhatja a terveteket.

A Fröccs egy vidám és interaktív társasjáték, amelyben minél több és tartalmasabb fröccsöt adnak el a játékosok, annál több forintra tehetnek szert. Annyi kártyát játszhatnak ki, ahány poharat éppen töltögetnek. A kártyák között bizony a konkurenciát zaklató akciókártyák is találhatóak.

Bár "alkoholtartalma" miatt a dobozra 18-as korhatár került, a játékszabályokat akár egy fiatalabb játékos is megtanulhatja, így akár családok is játszhatják majd a félórás partikat.

Játék Kategóriák: LEGÚJABB JÁTÉKOK | Magyar játékok
Életkor szerint: Felnőtt játékok
Fiú/Lány: fiúknak és lányoknak
Játékosok Száma Szerint: 2 vagy több
MÁRKA SZERINT:
Gémklub
Kártyajátékok: Legújabb kártyajátékok | Kártyajáték felnőtteknek
Társasjáték: Legújabb társasjátékok | Társasjátékok fiúknak | Társasjátékok lányoknak | Társasjátékok felnőtteknek
Ár szerint: 5000 - 9999 Ft
Játékok életkor szerint: Játékok 18 éven felülieknek | Játékok felnőtteknek | Játékok gyerekeknek

Írja meg véleményét erről a termékről: Fröccs, magyar tervezésű kártyajáték (8-99 év)

Név *:
E-mail:
Értékelés:
Vélemény: