• Loading...

Hallatlan, beugratós partijáték, társasjáték (10-99 év)

Hallatlan, a hihetetlen tények beugratós partijátéka, társasjáték. Tegyétek próbára tudásotokat, már ami a random tényeket illeti - itt minden válasz nagyon bűzlik... Olykor az élet írja a leglehetetlenebb történeteket. Fedezzetek fel egy óceánnyi, nevetséges... Tovább

9.450 FtÁllapot: Átmeneti raktárhiány

Hallatlan, a hihetetlen tények beugratós partijátéka, társasjáték. Tegyétek próbára tudásotokat, már ami a random tényeket illeti - itt minden válasz nagyon bűzlik...

Olykor az élet írja a leglehetetlenebb történeteket. Fedezzetek fel egy óceánnyi, nevetségesnél nevetségesebb érdekességeket, aminek hallatán csak pislogsz majd, mint hal a szatyorban! Tedd fel a kérdést, és hallgasd meg a többiek őrült válaszait! Ki tudod szűrni közülük a valóságot vagy a kamugépek horgára akadsz?

Vajon hol tilos Dél-Dakota államban elaludni? Te tudod a választ? Te tudod, hogy mi számít faragatlanságnak egy bagettel kapcsolatban Franciaországban? És azt tudod, hogy mi volt Petőfi Sándor egyik kedvenc étele? De azt már biztosan nem tudod, hogy miből tört el a fejével 46 darabot egy perc alatt Kevin Shelley 2007-ben!

A Hallatlanban a játékosok célja, hogy minél több pontot gyűjtsenek össze a hamis válaszok kiválasztásával és az igaz válaszok elkerülésével. Egy különleges csavar, hiszen nem az igazat kell kitalálonod, hanem azt, hogy ki hazudik!

A Hallatlanban három különböző szerepben fogtok játszani:

A tippelő - a kártyák segítségével meghökkentő kérdéseket teszel fel, és a te dolgod lesz rájönni, hogy a kapott válaszok közül melyik az igaz és melyek a hamisak.
Vörös heringek - a te feladatot hamis választ kitalálni a kapott kérdésre, és meggyőzni a tippelőt arról, hogy az az igaz.
Csalhatatlan cselle - te adod majd az igaz választ a kapott kérdésre, de vajon sikerül ezt úgy tenned, hogy átverd a tippelőt?

A játék: A tippelő kihúz egy kérdéskártyát, és felolvassa a kérdést. Győződjetek meg arról, hogy a kártya hátoldalán látszik tisztán a válasz. A vörös heringeknek a kérdés felolvasása után 15 másodperc áll rendelkezésre, hogy kitaláljanak egy hamis választ. A cselle úgy tesz minta ő is egy válaszon gondolkozna, holott ő az igazat fogja mondani. Ezután a játékosok elmondják a válaszukat.

Tippelés: A tippelő azzal szerez pontokat, ha egyesével eltalálja a hamis válaszokat. További egy pontot kaphat, ha sikerül utolsóként választania a csalhatatlan csellét. A tippelő a kör során bármikor befejezheti a tippelést, és beválthatja az addig megszerzett pontjait. Ha azonban hamarabb esik a választása a csalhatatlan csellére, minthogy minden vörös heringet felfedett volna, úgy elveszíti a beváltatlan pontjait és a köre véget ér.

Ha 4-5 fővel játsszátok a játékot, akkor addig tart a játék, míg mindenki legalább kétszer volt tippelő. 6-10 játékosnál pedig csak egyszer. A játékot az nyeri aki a játék végén a legtöbb pontot gyűjtötte össze.

Doboz tartalma: 9 hal, 80 pontjelölő, 200 kérdéskártya, 1 kártyaadagoló, játékszabály.

10 éves kortól ajánlott 4-10 fő részére, átlagos játékidő 60 perc.

Játék Kategóriák: LEGÚJABB JÁTÉKOK
Életkor szerint: 7 - 12 év | 12 éves kortól | Felnőtt játékok
Fiú/Lány: fiúknak és lányoknak
Játékosok Száma Szerint: 2 vagy több
MÁRKA SZERINT:
EGYÉB
Társasjáték: Társasjátékok fiúknak | Társasjátékok lányoknak | Társasjátékok gyerekeknek | Társasjátékok felnőtteknek | Party játékok
Ár szerint: 5000 - 9999 Ft
AJÁNDÉK ÖTLETEK: Party játékok gyerekeknek
Játékok életkor szerint: Játékok 10 éveseknek | Játékok 11 éveseknek | Játék 12 éven felülieknek | Játékok 18 éven felülieknek | Játékok felnőtteknek | Játékok gyerekeknek | Játékok felsősöknek

Írja meg véleményét erről a termékről: Hallatlan, beugratós partijáték, társasjáték (10-99 év)

Név *:
E-mail:
Értékelés:
Vélemény:
 

Hasonló termékek innen: Party játékok, 7 - 12 év:

Dobble Connect, Asmodee megfigyelős gyorsasági kártyajáték (8-99 év)

Dobble Connect, Asmodee megfigyelős gyorsasági kártyajáték
(8-99 év)

7.590 Ft
Készleten, 1 napon belül szállítható!
db
Detektív klub, asszociációs partijáték (8-99 év)

Detektív klub, asszociációs partijáték
(8-99 év)

11.990 Ft
Külső raktáron, 2-3 napon belül szállítható
db
Twist up, Djeco kommunikációs társasjáték - 8541 (6-99 év)

Twist up, Djeco kommunikációs társasjáték - 8541
(6-99 év)

5.190 Ft
Külső raktáron, 2-3 napon belül szállítható
db