Manikűr készlet, nagy (Sentosphere, 8-12 év)

Nagy manikűrkészlet a SentoSphére-től, egy igazi nyári újdonság a lánykáknak! Ebben a készletben minden benne van, ami a körmök díszítéséhez szükséges, varázsold gyönyörűvé a kezedet! Fessd ki a körmeidet áttetsző vagy fényes színekkel, majd díszítsd őket matr... Tovább

8.990 Ft

db 
Kosárba


Állapot: Raktáron

Nagy manikűrkészlet a SentoSphére-től, egy igazi nyári újdonság a lánykáknak!

Ebben a készletben minden benne van, ami a körmök díszítéséhez szükséges, varázsold gyönyörűvé a kezedet!

Fessd ki a körmeidet áttetsző vagy fényes színekkel, majd díszítsd őket matricákkal, csillámporral vagy fehér manikűrtollal. Minden vízben oldódik, ezért egy kézmosással könnyedén eltávolítható.

A szett szerepjátéknak is kiváló, hiszen a hercegnős, királylányos játékok elengedhetetlen kelléke a kifestés, a pingálás! 

A készlet tartalma: 5 víz alapú körömlakk, 1 fehér víz alapú körömlakk-toll, 1 átlátszó körömlakk, 5 ml mandulaolaj a körömágynak, 1 körömfényező kefe, 1 négyoldalas körömreszelő, 24 műköröm, aranycsillám, virágmatrica körömdíszek, 1 körömágy formázó.

Figyelem! A készlet üveget tartalmaz, ami könnyen eltörhet. A tiszta lakk igen gyúlékony, ezért tartsd távol mindenféle lángtól vagy hőforrástól. Ha a körömlakk-toll beszárad, használd a kupakjában lévő, errre a céljra alkalmas hegyet. A készletben hegyes eszközök vannak, vigyázz, ne szúrd meg magad!

Ejtsünk néhány szót a körömről

A köröm az ujjak végét védi, egy kemény réteg, elsősorban keratinból áll. A kéz körmei 3-6 hónap alatt nőnek újra, ez havonta 2-4 milliméter növekedést jelent. A lábujjkörmök lassabban, 12-18 hónap alatt nőnek újra.

A köröm és a kéz gondozása:

Egy kéz akkor gondozott, ha a körömágy sima, nem keresztezik elhalt bőrfoszlányok. Ehhez az szükséges, hogy a körömágy lágy, hidratált legyen. Zuhanyzás után kend át mandulaolajba mártott ecsettel a körömágyadat, mely pár perc alatt meglágyul tőle, és ekkor már könnyen formálható lesz a készletben található körömágy formázóval. A körömágy formázó lekerekített vége a körömágyat egyengeti el, a hegyes végével a köröm tisztítható.

A köröm reszelése, fényezése:

A készletben lévő reszelő virágos oldalával kívülről befelé reszeld végig a körmök szélét, mindig ugyanabba az irányba (hogy szépek és egészségesnek látszódjanak a körmeid, kerüld az ide-oda húzogatást). Ha a körmöd egyenetlen, barázdás, akkor használd a reszelő "Remove ridges" feliratú oldalát, majd simítsd el a "smooth nail" oldallal, végül pedig a "shine nail" feliratúval fényezd a körmödet.

A festék felvitele, a köröm díszítése:

A festék felvitele előtt a köröm legyen tiszta és száraz, ne legyenek rajta régi lakknyomok. A készlethez tartozó lakknak 10 perc kell a teljes száradáshoz. Az szebb eredmény elérése érdekében ha megszáradt a lakk, kenj jár egy második réteget és várj ismét 10 percet. Legyen még tartósabb? Akkor vigyél fel rá egy réteg áttetsző lakkot is! Ha szeretnéd, hogy tartósabb legyen, vigyél fel a végén egy réteg áttetsző lakkot. A lakk eltávolításához az áttetsző réteghez lakkoldót, az alsó rétegekhez pedig vizet és körömkefét használj! 

Díszítsd tovább a körmödet a körömlakk-tollal, amivel a már festett körömre rajzolhatsz. A kupak levételét követően magával a tollal, ha lecsavarozod a tetejét, akkor pedig a kefével alkothatsz.

Díszítsd tovább a körmödet csillám felvitelével. A csillámot akkor szórd a körmödre, amikor a lakk még nem száradt meg teljesen. Hogy tartósabb legyen, kend át színtelen lakkal.

Díszítsd tovább a körmödet matricadíszekkel. A matricákat csak akkor ragaszd a festett körmödre, amikor a legfelső lakkréteg is teljesen megszáradt. Mivel a matricák vékonyak, könnyen elszakadnak, óvatosan szedd le őket a lapról. Csak akkor távolítsd el a lapról, amikor már rakod is fel a körmödre.

A műkörmöket a teljesen tiszta, száraz, lakkmentes körömre kell felhelyezni. Amikor a műköröm a helyére került, ugyanúgy lehet lakkozni, díszíteni, mint az igazit. Csak egyszer használhatók.

Elsősegély információk:

Ha valamelyik termék a szembe kerül, mosd át alaposan a szemedet. Ha szükséges, fordulj orvoshoz. Ha a szádba került, esetleg lenyelted, mosd ki a szádat tiszta vízzel és igyál hideg vizet. Ne próbálj hányni. Vedd fel a kapcsolatot azonnal egy orvossal. Ha orvoshoz mész, vidd magaddal a maradék terméket és az üveget.

Életkor szerint: 7 - 12 év | 12 éves kortól
Fiú/Lány: csak lányoknak
Játékosok Száma Szerint: 1
MÁRKA SZERINT:
SentoSphére
Kreatív játékok lányoknak: Manikűr készlet
Ár szerint: 5000 - 9999 Ft
Játékok életkor szerint: Játékok 8 éveseknek | Játékok 9 éveseknek | Játékok 10 éveseknek | Játékok 11 éveseknek | Játék 12 éven felülieknek | Játékok gyerekeknek | Játékok kisiskolásoknak
Szülinapi ajándék ötletek: Szülinapi ajándék ötletek lányoknak
Csajos cuccok: Manikűrkészlet, gyerek fésű

Írja meg véleményét erről a termékről: Manikűr készlet, nagy (Sentosphere, 8-12 év)

Név *:
E-mail:
Értékelés:
Vélemény:
 

Hasonló termékek innen: Manikűrkészlet, gyerek fésű, 7 - 12 év: