Sablimage homokszóró készlet, Pillangók, SentoSphére kreatív készlet (8813, 4-12 év)

A SentoSphére által forgalmazott Sablimage négy pillangós képpel, tizenhatféle színárnyalatú homokkal egy csodálatos homokszóró készlet. A kisgyermekek részére tervezett játék, mely fantasztikus látványt nyújt, így a kis művészek szobájának falára is kiakaszt... Tovább

4.290 FtÁllapot: Átmeneti raktárhiány

A SentoSphére által forgalmazott Sablimage négy pillangós képpel, tizenhatféle színárnyalatú homokkal egy csodálatos homokszóró készlet.

A kisgyermekek részére tervezett játék, mely fantasztikus látványt nyújt, így a kis művészek szobájának falára is kiakasztható díszként. A képek egy-egy rajzból állnak, amik letakarhatóak egy előre kivágott fóliával. A gyermekek eltávolítják a fóliát, hogy az alul lévő enyvezett alap felszínre kerüljön.
A különböző színű finom homokok azonnal hozzáragadnak és teljesen befedik az enyvezett felületet, így szépen kidolgozott részletekből álló gyönyörű képeket hozhatnak létre.

Mielőtt hozzáfogunk az alkotáshoz szükségünk lesz ollóra, celluxra, borítékba hajtogatott papírlapokra, csipesz a fedőpapír apró elemeinek eltávolításához, gombostű vagy körömreszelő az előre bevágott rajzolatok felfejtéséhez, (erre akkor van szükség, ha a gyermek körme nem elég erős, hosszú).

Tetszés szerint válasszunk ki egy képet és helyezzük el a doboz aljában, majd vegyük elő a homokzacskókat. A rajzon az előre bevágott kontúrokat húzzuk át ceruzával, hogy a gyermek jobban lássa. A gyermek a saját fantáziája szerint színezheti az egyes részleteket, vagy használhatja a meglévő mintát.

Lehetőleg a legkisebb foltokkal kezdjük az alkotást buborékok, szemek, pöttyök, száj stb. Először azokról szedjük le a védőpapírt, amelyeket egy színnel kell színezni. Próbáljunk a sötétebb színekkel kezdeni.

Ha esetleg a szomszédos területekről is eltávolítottuk a védőfóliát, akkor nyomjuk vissza a ragasztott felületre, mert különben meg fog változni a mintánk.

A homokot óvatosan szórjuk felfedett foltra vagy területre, hiszen azonnal odaragad. Ne spóroljunk munka közben, mert ha a homok nem fedi be teljesen a ragasztott felületet, akkor a következő lépéseknél más színű homok fog a szabadon maradt ragasztóra tapadni.

Fogjuk a képet, és a fölösleges homokszemcséket rázzuk le róla a dobozba, majd onnan egy külön erre a célra szolgáló borítékká összehajtott papírba, így az el nem használt homokot visszatudjuk tenni az eredeti zacskóba. A különböző színű homokszemcséket ne keverjük össze!

Lenyelhető, beszippantható részeket tartalmaz, így Ne adjuk 3 évesnél fiatalabb gyermek kezébe!

A játék tökéletesen fejleszti a kreativitást, a kézügyességet és a színérzékelést egyaránt.

A doboz tartalma: 16 különböző színű homok, 4 előre beenyvezett, bevágott körvonalú fóliával, 1 használati utasítás képenként több színjavaslattal.

Életkor szerint: 2 - 5 év | 5 - 7 év | 7 - 12 év
Fiú/Lány: fiúknak és lányoknak
Játékosok Száma Szerint: 1
MÁRKA SZERINT:
SentoSphére
Kreatív játék: Kreatív játékok óvodásoknak
Kreatív játékok lányoknak: Homokkép, homokrajz, csillámkép | Kép készítés, képeslap készítő
Kreatív játékok fiúknak: Homokkép, homokrajz | Fiús kreatív játékok, kép készítés fiúknak
Ár szerint: 3.000 - 4.999 Ft
Óvodai játékok, ill. iskola előkészítő: Óvodás játékok
AJÁNLOTT JÁTÉKOK: Állatos játékok | Bogaras játékok
Játékok életkor szerint: Játékok 4 éveseknek | Játékok 5 éveseknek | Játék 6 éveseknek | Játékok 7 éveseknek | Játékok 8 éveseknek | Játékok 9 éveseknek | Játékok 10 éveseknek | Játékok 11 éveseknek | Játékok gyerekeknek | Játékok óvodásoknak | Játékok kisiskolásoknak

Írja meg véleményét erről a termékről: Sablimage homokszóró készlet, Pillangók, SentoSphére kreatív készlet (8813, 4-12 év)

Név *:
E-mail:
Értékelés:
Vélemény: