Számmágus, tanulást segítő játék alsó tagozatosoknak

Számmágus, tanulást segítő játék alsó tagozatosoknak, a játékkal a "nem tudom" helyett a "képes vagyok rá" érzést erősítjük gyerkőcökben. A fejszámolás, szorzótábla, számfogalom, helyiérték fogalom, kerekítés, relációk mind-mind megjelennek a 10 játékvariációb... Tovább

7.990 Ft

db 
Kosárba


Állapot: Előrendelhető, várható beérkezés 2020.június

Számmágus, tanulást segítő játék alsó tagozatosoknak, a játékkal a "nem tudom" helyett a "képes vagyok rá" érzést erősítjük gyerkőcökben. A fejszámolás, szorzótábla, számfogalom, helyiérték fogalom, kerekítés, relációk mind-mind megjelennek a 10 játékvariációban.

A Számmágus játék alkotása során azt tűzték ki célul, hogy a matek tantárgy tanulása, gyakorlása érthető, sőt szórakoztató lehessen. A játékcsomaggal az alsó tagozatban elsajátítandó matematikai ismeretek, alapkészségek elsajátítását támogathatjuk, játékos formában biztosíthatjuk azok gyakorlását. 

Neked szól a Számmágus, ha gyermeked a kezdeti lelkesedés után esetleg már nem annyira rajong a matematikáért, ha szeretnéd, hogy felfedezhesse a számok világának szórakoztató oldalát, ha szeretnétek a szorzó-és bennfoglalótáblát játékosan gyakorolni, ha a tizes átlépés gyakorlására szeretnél egy rendkívül jó eszközt, mely a matematika órákon is megállja a helyét, ha a szöveges feladatokat szeretnéd nemcsak megértetni, de meg is szerettetni a gyerkőccel, ha a matematikai állításokat, oszthatósági szabályokat játékosan szeretnéd gyakoroltatni, ha a matematikai relációkhoz, gyors fejszámolásokhoz szükséges eszközeidet szeretnéd bővíteni.

Miért fontos, hogy ne csak az iskolában foglalkozzon a matekkal gyerkőc? Az iskolában a tanítóktól megkapják az ismereteket és elkezdik a készségek kialakítását. E tantárgy esetén azonban nagyon fontos a rendszeres gyakorlás, hogy automatizálódhasson. Ha nem megy a matek, az bizony rengeteg rossz élményt tud okozni. Itt nem mondhatjuk, hogy majd jövőre jobb lesz, mert a matematika tananyag folyamatosan egymásra épülő részekből áll. Ha csak egy alap is inog, bizonytalan lesz a későbbi tudás is, ezért nagy hangsúlyt kell fektetni a biztos alapok kialakítására!

Milyen fejlődés érhető el a játékkal? A SZÁMMÁGUS játékgyűjtemény által lerombolhatjuk a gyerekekben a tantárggyal szemben érzett ellenszenvet, vagy félelmet. A játék megalkotása során a cél az volt, hogy a gyerekek a meglevő tudásukat képesek legyenek változatosan alkalmazni, így ha a megszokottól eltérő feladatokkal találkoznak akkor is bátran, kreatívan képesek legyenek megoldani a feladatokat. A játékok által a matematikai készségek fejlődnek, a munkatempó gyorsabbá válik. 

A játék tartalma: játékszámok 1-100-ig játéktábla, szorzótábla, 10-es táblák a tizesátlépés gyakorlásához, relációs kártyák, dobj nagyobbat játékhoz különböző mennyiségű labdakártyák, legkisebb-legnagyobb mennyiségekhez játékkorongok, 60 db kártya matematikai állításokkal, 55 db számkártya, 40 db szöveges feladat, letörölhető akciókártya, melyen a labdákhoz tartozó számok szabadon változtathatóak.

A játékra jelenleg ELŐRENDELÉST tudunk felvenni kedveményes áron: 5.490 Ft. A játék fogyasztói ára május 20-a után 5.990 Ft lesz.

Játék Kategóriák: LEGÚJABB JÁTÉKOK
Életkor szerint: 5 - 7 év | 7 - 12 év
Fiú/Lány: fiúknak és lányoknak
Játékosok Száma Szerint: 2 vagy több
MÁRKA SZERINT:
EGYÉB
Társasjáték: Társasjátékok fiúknak | Társasjátékok lányoknak | Társasjátékok gyerekeknek | Fejlesztő társasjátékok, oktató társasjátékok
Értelmi fejlesztés, Kognitív fejlesztés: Figyelem fejlesztése | Koncentráció fejlesztő játékok | Számolási készség
Ár szerint: 5000 - 9999 Ft
Tanulást segítő játék: Betűk, olvasás, írás segítő játékok | Számok, matematika segítő játékok
Tantárgyak szerint: Magyar nyelvi játékok | Matematikai játékok
Játékok életkor szerint: Játék 6 éveseknek | Játékok 7 éveseknek | Játékok 8 éveseknek | Játékok 9 éveseknek | Játékok 10 éveseknek | Játékok gyerekeknek | Játékok kisiskolásoknak
Legjobb játékok gyerekeknek: Legjobb játékok kisiskoláskonak
Top 100, top játékok: Magyar fejlesztésű játékok

Írja meg véleményét erről a termékről: Számmágus, tanulást segítő játék alsó tagozatosoknak

Név *:
E-mail:
Értékelés:
Vélemény: