• Loading...

Aquarell junior festőkészlet, Macskák, SentoSphére kreatív szett (6512, 7-99 év)

SentoSphére által forgalmazott Aquarell Macskák, egy fantasztikus kreatív festőkészlet a cseperedő művészeknek. Az Aquarellum a velin papírra festés technikáján alapul. A velin nem szívja be a festéket, mint a többi porózus felületek. A kép azonnal megjelenik ... Tovább

5.490 FtÁllapot: Átmeneti raktárhiány

SentoSphére által forgalmazott Aquarell Macskák, egy fantasztikus kreatív festőkészlet a cseperedő művészeknek.

Az Aquarellum a velin papírra festés technikáján alapul. A velin nem szívja be a festéket, mint a többi porózus felületek. A kép azonnal megjelenik az ecsetmozgások után és bármikor újrafesthető a tökéletes színárnyalat eléréséig.

A kis művészeknek adjunk egy pohár vizet, itatóspapírt vagy más nedvszívó papírt (papírtörlő, szalvéta, zsebkendő) és egy tiszta papírlapot, amin keverhetik az árnyalatokat.

A pipetta segítségével cseppentsünk festéket a flakonokból a paletta mélyedéseibe. A mellékelt keverési javaslatok alapján megalkothatjuk a szükséges árnyalatokat. A flakonok bepiszkítása nélkül keverhetjük ki a színeket. Mindig mossuk át a pipettát, mielőtt a következő festéket használnánk.

A festést kezdjük a világos, oldottabb színekkel. Ha a képen a bőrt is kell festeni, akkor kezdjük azzal és ne törődjünk vele, ha a szomszédos területekre is átmegy a festék, mert később ezekre bármikor ráfesthetünk.

A selymes tónus eléréséhez hígítás nélkül használjuk a festékeket. Fontos, hogy az ecsetet mindig mossuk ki és töröljük le, mielőtt egy újabb festékbe mártanánk. Ha a színek összhangja nem felel meg, akkor vízzel és itatóssal átmegyünk rajta, majd újrakezdhetjük a festést, hogy tökéletes képet készíthessünk.

Úgy tartják, hogy 3 alapszín létezik, a kék, a piros és a sárga, amelyekből az összes többi szín létrehozható. Az összes létező színárnyalat kikeveréséhez élénk piros, sárga, türkizkék, valamint bíbor színekre van szükség. Ezeken kívül mi még zöldet is tettünk a palettánkra a keverés megkönnyítéséhez, ugyanis a szekunder színek közül a zöld a leglényegesebb, azt használjuk a legtöbbet. A gyönyörű Aquarellum kép létrehozásához, követnünk kell a doboz alján leírtakat és a mellékelt lapon található színkeverési arányokat. A legjobb árnyalatokat akkor kapjuk, ha egy főszínből indulunk el és fokozatosan haladunk egy másik főszínig. 

Az ecsetet ne hagyjuk a vízben ázni. Mindig legyen kéznél nedvszívó papír. A szőnyegen vagy plüss bevonatú bútoron ne játsszunk az Aquarellummal. Ha folt került valahova, azonnal öblítsük ki hideg vízzel. Szükség esetén színszappant használjunk.

Lenyelhető, beszippantható részeket tartalmaz, így Ne adjuk 3 évesnél fiatalabb gyermek kezébe!

A játék tökéletesen fejleszti a fantáziát, a kreativitást, a figyelmet, a finommozgást és pontos munkára ösztönöz.

A csomag tartalma: 4 alaptábla, 1 jó minőségű ecset, 1 paletta festékkeveréshez, 5 flakon nem mérgező aquarell festék, 1 pipetta a festék adagolásához, használati útmutató.

Játék Kategóriák: LEGÚJABB JÁTÉKOK
Életkor szerint: 7 - 12 év | 12 éves kortól
Fiú/Lány: fiúknak és lányoknak
Játékosok Száma Szerint: 1
MÁRKA SZERINT:
SentoSphére
Kreatív játékok lányoknak: Akvarell festmények | Kép készítés, képeslap készítő | Színezők, kifestő, festővászon
Kreatív játékok fiúknak: Fiús kreatív játékok, kép készítés fiúknak | Fiús színező, fiús kifestő
Ár szerint: 5000 - 9999 Ft
AJÁNLOTT JÁTÉKOK: Állatos játékok | Cicás játékok
Játékok életkor szerint: Játékok 7 éveseknek | Játékok 8 éveseknek | Játékok 9 éveseknek | Játékok 10 éveseknek | Játékok 11 éveseknek | Játék 12 éven felülieknek | Játékok gyerekeknek | Játékok kisiskolásoknak | Játékok felsősöknek

Írja meg véleményét erről a termékről: Aquarell junior festőkészlet, Macskák, SentoSphére kreatív szett (6512, 7-99 év)

Név *:
E-mail:
Értékelés:
Vélemény:
 

Hasonló termékek innen: Akvarell festmények, 7 - 12 év:

Akvarell festő készlet Elvarázsolt erdő, AUZOU kreatív szett (6-12 év)

Akvarell festő készlet Elvarázsolt erdő, AUZOU kreatív szett
(6-12 év)

2.990 Ft
Készleten, 1 napon belül szállítható!
db
Aquarell nagy festőkészlet Fővárosok, Sentosphére kreatív készlet (6397, 8-99 év)

Aquarell nagy festőkészlet Fővárosok, Sentosphére kreatív készlet
(6397, 8-99 év)

6.490 Ft
Külső raktáron, 2-3 napon belül szállítható
db