Aqua Marina BEAST haladó iSUP készlet 320 cm, vízparti sportjáték

Az Aqua Marina BEAST haladó iSUP egy különleges sporteszköz igazi kalandoroknak! Ezt a sportot csak szeretni lehet, hiszen a vízen lebegve csodálhatjuk meg a minket körülvevő világot. Ez a páratlan minőségű SUP új, innovatív dizájnnal rendelkezik és sokoldalú... Tovább

158.590 Ft

db 
Kosárba


Állapot: Raktáron

Az Aqua Marina BEAST haladó iSUP egy különleges sporteszköz igazi kalandoroknak!

Ezt a sportot csak szeretni lehet, hiszen a vízen lebegve csodálhatjuk meg a minket körülvevő világot. Ez a páratlan minőségű SUP új, innovatív dizájnnal rendelkezik és sokoldalúságot kínál. Haladó versenyzőknek ajánljuk, akik különféle körülmények között is tudják használni. A rövidebb modellek ideálisak a hullámok meglovaglására, a hosszabb és szélesebb modellek pedig inkább azoknak jó választás, akik egyedül, vagy valakivel együtt szeretnének evezni.

A BEAST iSUP biztosan az evezők kedvence lesz, hiszen optimalizált szélessége és a Drop Stitch Light technológia hihetetlen meregvséget és stabilitást biztosít. A SUP deszka EVA táblájának felülete még nagyobb tapadást nyújt, a megerősített, rozsdamentes acél D-gyűrű és a szörfpóráz pedig biztonságosabbá teszi a haladást. A BEAST iSUP első és második PVC sínréteggel rendelkezik. A SUP dupla falú anyagból, exkluzív Drop Stitch Light technológiával készült, így könnyű, de rendkívül stabil. Az evező szára alumíniumból készült, mérete 175-220 cm között állítható. Az evezőlapát poliészterből és üvegszálból készült. Az uszony levehető a deszkáról.

Ha a deszka nem vízen van, nem szabad a napon hagyni, csak és kizárólag árnyékban szabad tárolni! A napon megnövekszik a nyomás a deszkában, alulról sem kap hűtést a víz által, így felfújt állapotban túlnyomás keletkezik és deformálódhat a deszka!

A készlet tartalma: 1 db BEAST haladó iSUP deszka, 1 db cipzáros hátizsák, 1 db Liquid Air V1 Double Action kézi pumpa, 1 db Sport III evező, 1 db Slide in center levehető uszony, 1 db biztonsági szörfpóráz.

Méretek és specifikációk: hosszúság: 320 cm, szélesség: 81 cm, vastagság: 15 cm, súly: 8,7 kg, maximális terhelhetőség: 140 kg, térfogat: 300 liter, maximális nyomás: 15 psi. Stabilitás: 80%, sebesség: 70%, iránytartás: 70%, manőverezhetőség: 70%.

12 éves kortól ajánlott. 

Játék Kategóriák: LEGÚJABB JÁTÉKOK | Mozgásfejlesztő játékok | Strandjátékok
Életkor szerint: 12 éves kortól | Felnőtt játékok
MÁRKA SZERINT:
EGYÉB
Készségfejlesztő játékok, készségek szerint: Mozgásfejlesztő játékok, nagymozgások
Játékok életkor szerint: Játék 12 éven felülieknek | Játékok 18 éven felülieknek | Játékok felnőtteknek | Játékok gyerekeknek | Játékok felsősöknek
AKTÍV szabadidő: Kültéri aktív játékok | Sportjátékok vízparton

Írja meg véleményét erről a termékről: Aqua Marina BEAST haladó iSUP készlet 320 cm, vízparti sportjáték

Név *:
E-mail:
Értékelés:
Vélemény:
 

Hasonló termékek innen: Sportjátékok vízparton, 12 éves kortól:

Felfújható labda Halacskák, Djeco strandlabda - 170

Felfújható labda Halacskák, Djeco strandlabda - 170

3.240 Ft
Átmeneti raktárhiány
Felfújható strandlabda Tengerész 35 cm, Little Dutch strandjáték (2008702)

Felfújható strandlabda Tengerész 35 cm, Little Dutch strandjáték
(2008702)

2.490 Ft
ELŐRENDELHETŐ, várható beérkezés: JÚNIUS vége
db