Harkályos, pörgetős készségfejlesztő játék, falra ragasztható (9 hó-3 év)

Harkályos, pörgetős készségfejlesztő játék, egy újraragasztható falra rakható játék. Nincs többé rendetlenség, mert a játék a falon marad, de bármikor, többször áthelyezhető, barkácsolás nélkül pillanatok alatt matatófalat varázsolhatsz a gyerekszobába! Ez a j... Tovább

8.990 Ft

db 
Kosárba


Állapot: Raktáron

Harkályos, pörgetős készségfejlesztő játék, egy újraragasztható falra rakható játék. Nincs többé rendetlenség, mert a játék a falon marad, de bármikor, többször áthelyezhető, barkácsolás nélkül pillanatok alatt matatófalat varázsolhatsz a gyerekszobába!

Ez a játék nem csupán remek készségfejlesztő, hanem bájos falidekoráció is egyben. A Vertiplay falijátékot többször felhasználható, öntapadó matricával lehet a falra rögzíteni olyan magasságban, ahol a kicsi kényelmesen eléri és bármikor játszhat vele. A szorgos harkállyal a gyerkőc kopogtathat, a pörgettyűkkel pedig mozgathatja a fa lombját.

A Vertiplay falijátékot a legtöbb falfelületre és ajtóra egyaránt felragaszthatóak, így nyers és festet fára, laminált felületre és sima, festett falfelületre egyaránt. NEM TAPAD texturált falfelületre (önmagában mintázott falfelület) és durva, egyenetlen felületekre (pl. nyers téglafal, terméskő stb.).

A visszaszedhető matricának köszönhetően a játék többször leszedhető, áthelyezhető. A játék már eleve a matricához van rögzítve, így miután megvan a helye, csak le kell húzni a matrica takarófóliáját, felragasztani és már indulhat is a játék!

9 hónapos kortól ajánlott, fejleszti a szem-kéz koordinációt, a finommotorikát, a kreativitást, az ok-okozati összefüggések felfedezését, megértését.

A termék által lefedett felület 18,5 x 26,6 cm, a doboz mérete 21,5 x 33,1 x 6 cm. A termék fenntartható erdőkből származó kiváló minőségű fajáték, minden tekintetben megfelel az ASTM és EN biztonsági szabványoknak.

Játék Kategóriák: LEGÚJABB JÁTÉKOK
Életkor szerint: 0 - 2 év | 2 - 5 év
Fiú/Lány: fiúknak és lányoknak
Játékosok Száma Szerint: 1
MÁRKA SZERINT:
EGYÉB
Fajátékok: Fa bébijátékok | Fa készségfejlesztő játékok
Grafomotoros fejlesztés: Finommotorika fejlesztése | Szem-kéz koordináció
Gyerekszoba: Falikép
Ár szerint: 5000 - 9999 Ft
Bébijátékok: Babajáték | Fejlesztő-oktató játékok
AJÁNLOTT JÁTÉKOK: Állatos játékok
Címkék: Vertikális játékok
Játékok életkor szerint: Játék 1 éveseknek | Játékok 2 éveseknek | Játékok 3 éveseknek | Játékok gyerekeknek
Fejlesztő játékok, Korosztály szerint: Fejlesztő játékok babáknak | Fejlesztő játékok bölcsiseknek
Szülinapi ajándék ötletek: Szülinapi ajándék ötletek fiúknak | Szülinapi ajándék ötletek lányoknak

Írja meg véleményét erről a termékről: Harkályos, pörgetős készségfejlesztő játék, falra ragasztható (9 hó-3 év)

Név *:
E-mail:
Értékelés:
Vélemény: