Lük Bambino, Színvilág (egyszemélyes fejlesztő, logikai játék, 2-4 év)

A füzetben egyszerű feladatok találhatók, melyeket a gyerekek önállóan is képesek megoldani: pontos megfigyelő képességet, összahasonlítást és egymáshoz rendelést igényel. Természetesen jó, ha a szülő Vele van, ellenőrzi, megerősíti a munkáját, annak eredménye... Tovább

1.090 FtÁllapot: Kifutott termék, már nem gyártják

A füzetben egyszerű feladatok találhatók, melyeket a gyerekek önállóan is képesek megoldani: pontos megfigyelő képességet, összahasonlítást és egymáshoz rendelést igényel. Természetesen jó, ha a szülő Vele van, ellenőrzi, megerősíti a munkáját, annak eredményességét, hiszen ezzel az önbizalmát, a feladattudatát is erősítjük a gyermeknek. 

Fontos! a feladatokat mindkét sorban mindig balról jobbra haladva végeztessük a gyermekkel, egészen pontosan: a jelek kirakását kezdjül balról-jobbra (a házzal kezdjük), majd ugyanebben a sorrendben vesszük le (először a házat), és keressük meg a feladat szerint hozzátartozó képet. Azaz mind a két lépésben (előkészítés és feladatmegoldás) a jelek sorrendje a meghatározó, az alsó sorban az autó az első, az alma az utolsó. Ezzel készítjük már elő, és véssük a gyermekbe, hogy akár az olvasás, akár az írás területén, mindig balról jobbra haladunk. Így előzzük meg azt, hogy a gyermekünk a későbbiekben ugrándozzon a szavak olvasásánál, odafigyeljen, értse azt, amit olvas. (képekben lásd lentebb a folyamatot!)

A Lük bambino füzetei mind fejlesztik a gyerekek szókincsét, beszédkészségét, emlékezőképességét, feladattudatát, általános koncentrációs készségét, figyelmét, logikus gondolkodását, problémamegoldó képességét, stb., sőt már az írást és olvasást készítik elő. 

Ha jól végeztük el a feladatot, a füzet alsó, bal sarkában lévő mintát hasonlítsuk össze az elkészült feladatmegoldásunk hátlapjával (lásd a lenti képek)

Szórakoztató beszédfejlesztés, azaz fejleszti a gyerekek szókincsét, általános koncentrációs készségét.

Egyszerű feladatok szerepelnek benne, amelyeket a gyerekek önállóan is képesek megoldani: pontos megfigyelő képességet, összahasonlítást és egymáshoz rendelést igényelnek.

A füzetben a feladatok a környezetünkből kiemelt tárgyak felismerése, beillesztése különböző ábrázolásban témakör köré csoportosulnak.

 


Életkor szerint: 2 - 5 év | 5 - 7 év
Fiú/Lány: fiúknak és lányoknak
Játékosok Száma Szerint: 1
MÁRKA SZERINT:
Lük | Lük bambino
LÜK: Lük Bambino (3-6 év), legkisebbek tanulójátéka | Lük Bambino (3-6 év), legkisebbek tanulójátéka
Értelmi fejlesztés, Kognitív fejlesztés: Logika fejlesztő játékok, logikai készség | Színek és formák
Beszéd készség, Kommunikációs fejlesztés: Beszédfejlesztése, kommunikáció, szókincs fejlesztés
Ár szerint: 2.999 Ft-ig
Húsvéti ajándék ötletek: Húsvéti tippek, Kimondottan húsvéti játékok
AJÁNLOTT JÁTÉKOK: Lányos játékok | Csajos játékok
Címkék: Játékok lányoknak

Írja meg véleményét erről a termékről: Lük Bambino, Színvilág (egyszemélyes fejlesztő, logikai játék, 2-4 év)

Név *:
E-mail:
Értékelés:
Vélemény: