Maci család 4 tagú, Lil Woodzeez szerepjáték (3-6 év)

4 tagú, aranyos figurákat tartalmazó Maci család. Itt az ideje egy kis orvosi felülvizsgálatnak! Íme Honeysuckle Hollow egészségügyi őrzői: dr.Barb, dr.Todd és gyermekeik Hazel és Romeo. Mindannyian a Klinikán dolgoznak, ahol az erdő állatainak egészségére ügy... Tovább

7.990 FtÁllapot: Átmeneti raktárhiány

4 tagú, aranyos figurákat tartalmazó Maci család. Itt az ideje egy kis orvosi felülvizsgálatnak! Íme Honeysuckle Hollow egészségügyi őrzői: dr.Barb, dr.Todd és gyermekeik Hazel és Romeo. Mindannyian a Klinikán dolgoznak, ahol az erdő állatainak egészségére ügyelnek.

Fejük, karjuk és lábuk is könnyen mozgatható, hogy még életszerűbbek legyenek. Puha, simogatnivaló kis fejük is körben forog. Ennek köszönhetően az ruháikat cserélheted akár újakkal, akár a többi kis lakóéval. A mackó család igazán nemes és nagylelkű. A hozzájuk érkezők mindegyikének találnak gyógyírt, a bedugult orra, az eltört mancsokra nekik van a legjobb gyógyszerük. Náluk még a szuri sem fájdalmas. Gyermekeik Hazel és Romeo nagy segítségek, ők körbejárnak az erdőlakók között, hogy kötszert vigyenek a szomszédoknak és vicceket meséljenek a betegeknek, hogy jobban érezzék magukat, hiszen a nevetés fél gyógyulás!

A woodzeez.com oldalon található angol nyelvű mesekönyvben elolvashatod A Klinika Gyógyító Mancsai történetét. A napraforgó ünnep előtti napon az erdő egyik lakója titokzatos tünettel érkezik az orvosi rendelőbe, a maci család mindent megtesz, hogy kis barátuk ne hagyja ki ezt a csodás ünnepet. Ne aggódjatok, a legjobb kezekben van! A gyógyítás mestersége dr.Barb és dr.Ted ujjában van.

Te is lehetsz orvos! Vigyázz az erdő állataira az 50 miniatűr kiegészítőből álló Egészség Klinikával! A klinika természetesen kompatibilis a teljes Woodzeez sorozat minden darabjával. Hőmérő, röntgen, orvosi köntös, beteg köntös és minden kellék megtalálható ahhoz, hogy a betegek újra egészségesen térjenek vissza a mindennapi életbe.

Minden Li'l Woodzeez® mini játékfiguracsalád történetét megismerheted a gyártó oldalán található mesekönyvből, amely minőségi időtöltést biztosít szülőknek és gyermekeknek egyaránt, hiszen a játék mellett az olvasás élményét is megkapod a tündéri kis figurák mellé. (A mese angol nyelvű.)

A Li'l Woodzeez® Family állatkészleteket 3 éves kortól ajánljuk. Nézz szét a külön-külön is megvásárolható kiegészítők és további Li'l Woodzeez® gyűjthető figurák között!

Játék Kategóriák: LEGÚJABB JÁTÉKOK
Életkor szerint: 2 - 5 év | 5 - 7 év
Fiú/Lány: fiúknak és lányoknak
Játékosok Száma Szerint: 1
MÁRKA SZERINT:
EGYÉB
Szerepjáték (baba,autó,konyha,épület,..): Li'l Woodzeez - állatos bababházak, figurák
Ár szerint: 5000 - 9999 Ft
AJÁNDÉK ÖTLETEK: Legjobb karácsonyi játék, karácsonyi ajándék
Óvodai játékok, ill. iskola előkészítő: Óvodás játékok
AJÁNLOTT JÁTÉKOK: Állatos játékok
Bábu, Figura, Állatfigura: Állatfigurák
Játékok életkor szerint: Játékok 3 éveseknek | Játékok 4 éveseknek | Játékok 5 éveseknek | Játék 6 éveseknek | Játékok gyerekeknek | Játékok óvodásoknak
Szülinapi ajándék ötletek: Szülinapi ajándék ötletek lányoknak

Írja meg véleményét erről a termékről: Maci család 4 tagú, Lil Woodzeez szerepjáték (3-6 év)

Név *:
E-mail:
Értékelés:
Vélemény:
 

Hasonló termékek innen: Li'l Woodzeez - állatos bababházak, figurák, 2 - 5 év: