Montessori autós toronyépítő, Melissa&Doug készségfejlesztő szerepjáték (13576, 2-6 év)

Montessori autós toronyépítő, készségfejlesztő szerepjáték a Melissa&Doug-tól. Helyezd el a 6 darab fa autót ebben a számozott karton parkolótoronyban! Mindenki a saját parkolójába került? Építéssel, számolással, bújócskával, párosítással és további fantáziadú... Tovább

13.990 Ft

db 
Kosárba


Állapot: 2-3 napon belül szállítható!

Montessori autós toronyépítő, készségfejlesztő szerepjáték a Melissa&Doug-tól.

Helyezd el a 6 darab fa autót ebben a számozott karton parkolótoronyban! Mindenki a saját parkolójába került? Építéssel, számolással, bújócskával, párosítással és további fantáziadús játékokkal teli szórakozás vár rád!

A játékkészlet lehetővé teszi, hogy a gyerkőc tornyokat vagy városi jeleneteket alkosson olyan épületekkel, mint például kórház, tűzoltóság, iskola. Minden épülethez tartozik egy fából készült jármű is, amivel az építőelemek elülső részén található kapukon keresztül be lehet parkolni. A gyermek az épületeken és járműveken található számokat is párosíthatja egymáshoz, vagy szín szerint is csoportosíthatja a megfelelő párokat, megerősítve a korai gyermekkori alapvető fogalmakat játék közben. A parkoló toronyház szintjei egyre kisebb kockák, melyeket ügyesen egymásra illesztve kapjuk meg a 6 szintes parkolóházat.

Tartalom: 6 db garázs épület (tűzoltóság, iskola, szelektív központ, rendőrség, kórház, szerviz), 6 db fából készült jármű (rendőrautó, mentőautó, iskolabusz, autómentő, tűzoltóautó, kukásautó).

 

JÁTÉKLEHETŐSÉGEK:

KÖZÖSSÉGI SEGÍTŐ: Segíts a gyerekeknek azonosítani a város épületeit és a hozzájuk tartozó közösségi járműveket. Beszélgessetek arról, hogy az egyes foglalkozások miként alkotják a közösség részét és hogyan szolgálják azt. Például a mentő a sérült vagy beteg embereket gyorsan a kórházba juttatja, ahol az orvosok segítenek nekik meggyógyulni. Kérd meg a gyermeket, hogy adja ki a járművek jellegzetes hangjait, és segíts nekik egy történet megalkotásában, mialatt a járművek kigurulnak, majd visszatérnek az épületébe.

SZÁMLÁLÁS, VISSZASZÁMLÁLÁS: A gyermek sorakoztassa fel az épületeket a legnagyobbtól a legkisebbig. Mutass az épületeken lévő számra, miközben hangosan számoltok egytől hatig, majd hattól egyig, amíg a gyermek már magától is meg tudja számolni azokat.

A VÁROS KÖRÜL: Használjátok fel az épületeket egy környékbeli jelenet létrehozásához. A gyermek alkosson csoportokat, ahol egyes épületek közelebb vannak egymáshoz, mások pedig távolabb helyezkednek, hogy hosszabban lehessen odautazni. Vonjatok be a játékba egyéb játékautókat, vonatokat, állatokat és játékfigurákat, hogy egy képzeletbeli világot hozzatok létre!

GURÍTSD BE: A gyermek állítsa sorba az összes épületet úgy, hogy az ajtók azonos irányba nézzenek. Jelölj ki egy "rajtvonalat" körülbelül egy méter távolságra az épülettől, és kérd meg a gyermeket, hogy gurítsa a járművet a megfelelő épületbe! Növeld a nehézséget azzal, hogy távolabb helyezed a rajtvonalat. Versenyezhettek is! 

ÉPÍTÉS-BONTÁS: Indítsatok egy toronyépítő versenyt! Egy óra segítségével mérd a gyermek idejét, miközben ő egymásra rakja az összes elemet (a legnagyobbtól a legkisebbig), majd lebontja azokat, és végül egymásba helyezi (a legkisebbtől a legnagyobbig).

2 éves kortól ajánlott. A csomagolás mérete: 16,5 x 39,3 x 14,6 cm, a legnagyobb épület mérete: 14 x 11 x 11 cm. Anyaga: fa, kemény karton.

Játék Kategóriák: LEGÚJABB JÁTÉKOK | Montessori játékok
Életkor szerint: 2 - 5 év | 5 - 7 év
Fiú/Lány: fiúknak és lányoknak
Játékosok Száma Szerint: 1
MÁRKA SZERINT:
Melissa&Doug
Fajátékok: Fa játék autó | Fa szerepjáték
Szerepjáték (baba,autó,konyha,épület,..): Jármű | Szerepjáték fából
Grafomotoros fejlesztés: Szerialitás, Csoportosítás
Értelmi fejlesztés, Kognitív fejlesztés: Számolási készség
Ár szerint: 10.000 FT felett
Bébijátékok: Babajáték | Babajármű | Montessori játékok babáknak | Toronyépítő kocka
Óvodai játékok, ill. iskola előkészítő: Óvodás játékok
AJÁNLOTT JÁTÉKOK: Kocsis játékok | Autós játékok
Játékok életkor szerint: Játékok 2 éveseknek | Játékok 3 éveseknek | Játékok 4 éveseknek | Játékok 5 éveseknek | Játék 6 éveseknek | Játékok gyerekeknek | Játékok óvodásoknak
Fejlesztő játékok, Korosztály szerint: Fejlesztő játékok bölcsiseknek | Fejlesztő játék óvodásoknak
Szülinapi ajándék ötletek: Szülinapi ajándék ötletek fiúknak | Szülinapi ajándék ötletek lányoknak

Írja meg véleményét erről a termékről: Montessori autós toronyépítő, Melissa&Doug készségfejlesztő szerepjáték (13576, 2-6 év)

Név *:
E-mail:
Értékelés:
Vélemény:
 

Hasonló termékek innen: Fa szerepjáték, 2 - 5 év:

Állomás parkolóval, vonatos szerepjáték kiegészítő (3-10 év)

Állomás parkolóval, vonatos szerepjáték kiegészítő
(3-10 év)

10.990 Ft
2-3 napon belül szállítható!
db
Pizza Party, Melissa&Doug főzős szerepjáték fából (3-7 év)

Pizza Party, Melissa&Doug főzős szerepjáték fából
(3-7 év)

11.990 Ft
2-3 napon belül szállítható!
db