Nyuszi család 4 tagú, Lil Woodzeez szerepjáték (3-6 év)

4 tagú, aranyos figurákat tartalmazó Nyuszi család. Csatlakozz a Nyuszi családhoz és Kertészetéhez vagy Zöldségpiacához! Ismerd meg a zöldségeket, gyümölcsöket a Nyuszi Család kiegészítőivel! Az apa, Elliot, az anya, Amelia és két édes kis gyerekük Csillag és... Tovább

7.990 Ft

db 
Kosárba


Állapot: Raktáron

4 tagú, aranyos figurákat tartalmazó Nyuszi család. Csatlakozz a Nyuszi családhoz és Kertészetéhez vagy Zöldségpiacához! Ismerd meg a zöldségeket, gyümölcsöket a Nyuszi Család kiegészítőivel!

Az apa, Elliot, az anya, Amelia és két édes kis gyerekük Csillag és Theo. A bájos nyuszi figurák elragadóak tapsi füleikkel és rózsaszín hasukkal. Mint minden kis falubeli állatkának, fejük, karjaik és lábaik mozgathatóak, hogy szabadon játszhass velük. Színes ruhákat leveheted és készíthetsz újakat nekik. A nyuszik mindent megtanítanak Neked az egészséges ételekről, a zöldségekről, a gyümölcsökről és arról is, hogy milyen együtt dolgozni és növényeket nevelni.

Milyen kiegészítőket vásárolhatsz, ha a Nyuszi Családot választod? A Kertészet szettben több, mint 30 kiegészítőt találsz. Többek között eszközökre lelsz a növények neveléséhez és betakarításához, (pl. locsolókanna, kosár), de kapsz mindezek mellé egy kertész barit is. Amennyiben szeretnél megismerkedni a zöldségekkel és gyümölcsökkel, válaszd a 90 darabos kiegészítő csomagot, amelyben megtalálsz mindent ebben a témában.

Minden Li'l Woodzeez® mini játékfiguracsalád történetét megismerheted a gyártó oldalán található mesekönyvből, amely minőségi időtöltést biztosít szülőknek és gyermekeknek egyaránt, hiszen a játék mellett az olvasás élményét is megkapod a tündéri kis figurák mellé. (A mese angol nyelvű.)

A Li'l Woodzeez® Family állatkészleteket 3 éves kortól ajánljuk. Nézz szét a külön-külön is megvásárolható kiegészítők és további Li'l Woodzeez® gyűjthető figurák között!

Játék Kategóriák: LEGÚJABB JÁTÉKOK
Életkor szerint: 2 - 5 év | 5 - 7 év
Fiú/Lány: fiúknak és lányoknak
Játékosok Száma Szerint: 1
MÁRKA SZERINT:
EGYÉB
Szerepjáték (baba,autó,konyha,épület,..): Li'l Woodzeez - állatos bababházak, figurák
Ár szerint: 5000 - 9999 Ft
AJÁNDÉK ÖTLETEK: Legjobb karácsonyi játék, karácsonyi ajándék
Óvodai játékok, ill. iskola előkészítő: Óvodás játékok
AJÁNLOTT JÁTÉKOK: Állatos játékok
Bábu, Figura, Állatfigura: Állatfigurák
Játékok életkor szerint: Játékok 3 éveseknek | Játékok 4 éveseknek | Játékok 5 éveseknek | Játék 6 éveseknek | Játékok gyerekeknek | Játékok óvodásoknak
Szülinapi ajándék ötletek: Szülinapi ajándék ötletek lányoknak

Írja meg véleményét erről a termékről: Nyuszi család 4 tagú, Lil Woodzeez szerepjáték (3-6 év)

Név *:
E-mail:
Értékelés:
Vélemény:
 

Hasonló termékek innen: Li'l Woodzeez - állatos bababházak, figurák, 2 - 5 év: