So Magic Varázslatos kristálykert, tukán és flamingó

So Magic Varázslatos kristálykert közepes méretben, mellyel megalkodhatod saját Varázslatos Kristálykertedet! Ebben a szettben mindent megtalálsz ahhoz, hogy saját kristálykert terráriumot készíthess. Csak egy kevés vizet kell még hozzáadnod és a leírásban sze... Tovább

5.490 Ft

db 
Kosárba


Állapot: Raktáron

So Magic Varázslatos kristálykert közepes méretben, mellyel megalkodhatod saját Varázslatos Kristálykertedet!

Ebben a szettben mindent megtalálsz ahhoz, hogy saját kristálykert terráriumot készíthess. Csak egy kevés vizet kell még hozzáadnod és a leírásban szereplő lépeseket követned.

Távolítsd el a kupolát, majd pattintsd le az alap fedelét és önts az alapjába varázsport és vizet. Utána helyezd vissza a fedőt, hogy a kert megépülhessen rajta. Állítsd a kristálykert közepébe a varázsfádat, szórj köré csillámhomokot, helyezd el a különböző köveket, majd végül a figurákat. Ezzel a terráriumod elkészült, és most már figyelheted, ahogyan fejlődik a fád! Ehhez hagyd nyitva a kristálykert kupoláját, amíg a fa teljesen virágba nem borul. Helyezd a kristálykertedet egy olyan helyre, ahol nyugodtan tudnak növekedni az ágakon a kristályok. Ha a fa már teljesen kifejlődött (kb. 12 óra), tedd óvatosan rá a kupola tetejét és rakd a kristálykertet olyan helyre, ahol mindenki megcsodálhatja.

A készlet tartalma: 1 terrárium, 1 varázsfa, 1 csomag varázspor, 2 csomag csillámhomok, csillámkő és kisebb kövek, 2 figura.

8 éves kortól ajánlott, a csomagolás mérete: 18 x 14 x 11 cm.

Játék Kategóriák: LEGÚJABB JÁTÉKOK
Életkor szerint: 7 - 12 év
Fiú/Lány: csak lányoknak
Játékosok Száma Szerint: 1
MÁRKA SZERINT:
SO MAGIC, SO BOMB | EGYÉB
Kreatív játékok lányoknak: Kézműves ötletek, kreatív ötletek
Ár szerint: 3.000 - 4.999 Ft
AJÁNLOTT JÁTÉKOK: Állatos játékok | Lányos játékok | Csajos játékok
Címkék: Játékok lányoknak
Játékok életkor szerint: Játékok 8 éveseknek | Játékok 9 éveseknek | Játékok 10 éveseknek | Játékok 11 éveseknek | Játékok gyerekeknek | Játékok kisiskolásoknak
Szülinapi ajándék ötletek: Szülinapi ajándék ötletek lányoknak

Írja meg véleményét erről a termékről: So Magic Varázslatos kristálykert, tukán és flamingó

Név *:
E-mail:
Értékelés:
Vélemény:
 

Hasonló termékek innen: Kézműves ötletek, kreatív ötletek, 7 - 12 év: