• Loading...


warning...
Technikai okok miatt június 23-ig a rendeléseket nem tudjuk teljesíteni. KÖszönjük türelmüket!

Szűrők


Játék Kategóriák
Fejlesztő játékok
Életkor szerint
Játékosok Száma Szerint
Ár szerint
MÁRKA SZERINT

doTERRA Alkalmazási útmutató:

Az önálló doTERRA esszenciális olajok választéka a ma a világon elérhető legkifinomultabb aromás kivonatokat jelenti. Minden egyes olaj növényi forrásának élő esszenciáját adja tovább, amelyet kíméletesen desztilláltak a világ különböző tájain gondosan termesztett és betakarított növényekből. Minden egyes olaj megfelel a tisztaságra és hatásosságra irányuló szigorú előírásoknak. A növényi energiák csodás tárházaként olajaink önmagukban vagy keverve is alkalmazhatók a személyre szabott jótékony hatásokért.
Az amerikai doTERRA cég egy különleges minőségbiztosítási rendszerrel garantálja az esszenciák minőségét. Ez a CPTG minőség (Certified Pure Therapeutic Grade=Tanúsított Tiszta Terápiás Minőség), ami azt jelenti, hogy a termelés és feldolgozás valamint a palackozás folyamán maximális gondossággal nyerik ki, és számos speciális vizsgálatnak vetik alá a növényi olajokat. Ez a minőségi követelmény – ami a terápiás célnak megfelel – a legmagasabb minőségi követelmény a világon. Ez a minősítés garantálja a hatékonyságot és az abszolút tisztaságot.

A kis barna üvegcsék nagy kincseket rejtenek. Igazi növényi kivonatok, amihez nincs keverve semmilyen más vegyület vagy alkohol. Nincs hígítva, nem tartalmaz kőolaj származékot és egyéb bármilyen vegyszert vagy szintetikus anyagot.

Az illóolajok nemcsak fizikai testünkre hatnak, de a megfelelően kiválasztott illóolaj vagy illóolaj keverék érzelmi életünket is kiegyensúlyozza.
Ma már a hagyományos orvoslás is elfogadja, hogy a betegségek kialakulásában a stressz és a meg nem oldott lelki problémák nagy szerepet játszanak.

Hogyan lehet használni:
-belélegezni,
-inhalálni,
-párologtatni,
-bőrre kenni
-fürdővízbe tenni (nem magában, hanem oldott állapotban)
-nyelv alá cseppenteni*
-krémbe vagy olajba keverni
-esetleg kapszulába vagy vízbe téve fogyasztani*.
Bőrproblémák esetén tiszta hidratáló krémbe is lehet csöppenteni, jól elkeverni és ezután a bőrbe masszírozni.

Elképesztő gyorsasággal hatnak.
22 másodperc alatt az agyba jutnak
2 perc múlva a véráramban vannak
20 perc múlva az összes sejtünkre hatással vannak.
Ha a talpra kenve használjuk, 4 perc múlva kimutatható a nyálból a felkent esszencia hatóanyaga.

Ki használhatja?
Mindenki 0-100 éves korig. Babáknak, gyerekeknek, felnőtteknek és időseknek egészségi problémájuk javítására, megoldására, a hagyományos orvoslás kiegészítéseként. Nálunk a 92 éves dédi és a 10 hónapos dédunoka egyaránt használja.
Sőt, még a házi kedvenceik is élvezhetik áldásos hatását.:)

A kiválasztott kategóriában nem található termék!